Egy érdekes statisztika rámutat arra, mekkora eséllyel nyithatunk a legnagyobb játékosokból, mikor 92+ Icon Moments Pack farmolására adjuk fejünket.

Pár napja énekeltük meg első ízben a fenomenálisan sikeredett Icon Swap 3. etapját, ami óriási hype-hullámot generált köreinkben. Ezen butaság lenne meglepődni, hisz megannyi remek lehetőséggel kedveskedett az EA Sports, mely hatalmasat dobhat jelenlegi csapatunkon. Ez annak tükrében kifejezetten nagy szó, hogy gyakorlatilag aki több hónapja nyomja, annak 188+ értékeléssel bír kedvenc tizenegye, majdnem kivétel nélkül.

Ilyenkor sejlik fel bennünk az a kérdés, mit érdemes választani, illetve milyen eséllyel nyitunk abból maradandó lapokat.

Ki az a bolond, aki nem játszana valamelyik korszakos brazil zsugással, mint a gazella könnyedséggel cikázó Pelé, vagy az ellenállhatatlanul cselező gólgép Fenomén R9 kártyájával? 

Cikkünk most egy precedenssel kíván foglalkozni, amit akár már ma magadévá tehetsz, hiszen kevesebb mint 10, egész pontosan 7 token értékben válthatod ki az SBC fül alatt. Innen könnyen ráakadhatsz, hogy a 92+ Icon Moments Packről beszélünk. 

Kíváncsi vagy rá, melyik lapra mekkora az esélyed? Ki ne lenne az, mikor ez a jutalma 8-10-12 órányi robotolásnak a FIFA 21-ben?

A Redditen nemrég megjelent egy igen hasznos táblázat, mely egyértelműen mutatja be, hogy mekkora esélyünk van kinyitni egy-egy játékost. A listával természetesen az is világosság válik, hogy az esélyek hogyan alakulnak a lapok értékéhez mérten.

Pár érdekesség a 92+ Icon csomaggal kapcsolatban: 

  1. Ha eddig nem nyerted meg a lottót, vagy éltél túl egy közvetlen villámcsapást, akkor érdemes rengeteg zsebit, illetve egy Zámbó Jimmy albumot bekészítened magadnak, depresszió esetére.
  2. Összesen 72 lehetőség közül dobálhat Icon lapokat az EA algoritmusos rendszere, mely rámutat arra, hogy valamivel több, mint két harmad név marad a kalapban a teljes egészet tekintve.
  3. Gullit Moments lapjának árazásával vitatkoznánk, ugyanis elképzelhető, hogy volt már a marketen 10.000.000 Coinért, azonban ez legtöbb esetben inkább 12.500.000 – 14.500.000 Coint közt mozog.
  4. A legértékesebb támadó természetesen Ronaldo Moments lapja.
  5. A legértékesebb középpályás az örök gyerek Ronaldinho.
  6. A legértékesebb védő, illetve kapus: Maldini, valamint Petr Cech.
  7. Az algoritmus szerint szerencsés a csomag, olyan szempontból, hogy 19. helyre rakja a legesélyesebb kapus nyitást, amit nyilván mindenki tűzzel-vassal kerget magától.
  8. Az összes Icon Moments hozzávetőleges összértéke 129.728.000 Coin, ami persze óriásiakat leng fel-le piachoz mérten.

Ronaldo lapja mindenki számára különösen vágyott kincs, az a lap bárhol, bármikor átfut, ráadásul a PayPal mesterek sincsenek feltétlenül előnyben, mivel szinte sosincs a piacon, vagy egy-két darab maximum. Puskás Ferencet eme táblázat a 15. pozícióba sorolja 0.26 százalékkal, azonban szívünkben mindenképp ott lehet az első helyek valamelyikén, az ő nemzedéke tette fel igazán a magyarokat a focivilág térképére.

https://leet.hu/?s=xiaomi&post_type=product

×