Szoboszlai Dominik esport csapatot alapított. A DomiNation több esportágban is képviselteti majd magát, többek között Fifában is. Már tudjuk a húzónevet!

Azt hiszem keveseknek kell bemutatnunk Szoboszlai Dominiket. A 20 éves támadó középpályás a magyar labdarúgó válogatott alapembere, valamint a Red Bull Lipcse (RB Leipzig) igazolt játékosa. Hogy miért fontos ő nekünk a videójátékok és az esport világában? Nos azért, mert utóbbiban saját csapattal kíván részt venni, ráadásul minket, a Leetet választott szakmai és stratégia partnerének ahhoz, hogy mindezt a legmagasabb szinten valósíthassa meg!

A mai naptól hivatalos: elstartol a DomiNation Esports klub, a Leet támogatásával karöltve!

Az új esport csapat több esportágban is jelen lesz majd, többek között természetesen a Fifában is. Azért érdemes ezt kiemelni, mert itt már az is kiderült, hogy ki lesz az első igazolt játékosa a DomiNation Esports-nak. A klub nem mást, mint Molnargabót, hazánk egyik legsikeresebb FIFA játékosát szerezte meg magának.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szoboszlai Dominik (@szoboszlaidominik) által megosztott bejegyzés

Molnargabo karrierje a 2016-os Coca Cola eCupon kezdődött, amit domináns játékkal meg is nyert. Az itt elért győzelme jegyet váltott neki New Yorkba, ahol a világ legjobbjai ellen versenyezhetett. A sikere után a DVSC szerződést ajánlott neki, így szinte azonnal esportolóvá vált.

Legjobb eredményei:

  • FUT Champions Cup 2018 (Barcelona, Top 52)
  • FUT Champions Cup 2018 (Manchester, Top 42)
  • FUT Champions Cup 2019 (Bukarest, Top 64 – Stage 1)
  • FUT Champions Cup 2019 (Bukarest, Top 16 -Stage 2)
  • V4 Future Sports Fesztivál (2. hely)
  • PlayIT FIFA 18 (1. hely)
  • NGES Magyar Kupa 2018 (1. hely)
  • Magyar Esport Bajnokság 2019 (3. hely)
  • K&H e-kupa FIFA 19 (1. hely)
  • K&H e-kupa FIFA 20 (1. hely)
  • FGS Rankings FIFA 20 – 23. hely

Évek óta meghatározó alakja a magyar FIFA-szcénának, s most úgy fest, ezt a titulust nem szeretné egyhamar ledobni magáról. Sokan szerették volna szerződtetni a magyar tehetséget, ám Gabo végül a DomiNation ajánlatát fogadta el. Ám az igazi munka csak most kezdődik!

A hírek szerint ugyanis Molnargabo nemcsak játékosa lesz a DomiNation Esportsnak, hanem szakmai tanácsadója is. Oroszlánrészt fog vállalni a fiatal tehetségek felkutatásában, valamint pallérozásában is.

Molnargabo új klubjának színeiben – Fotó: Bertalan Ádám

Ha már toborzásnál tartunk, az új gárda természetesen mihamarabb bővülni szeretne, hogy a lehető leggyorsabban a magyar, illetve a nemzetközi élvonal csúcsára jusson. Épp ezért a közeljövőben online és offline toborzókra is lehet számítani, így érdemes lesz figyelni a bejelentéseket.

Gratulálunk molnargabónak az új szerződéséhez, valamint Szoboszlai Dominiknek az új csapat elindításához!

×