Reméljük hamarosan tényleg történik valami érdemleges, hiszen a jelenlegi védelem nem túl erős.

A Valve elnök-vezérigazgatóját, Gabe Newellt meglehetősen ritkán hallhatjuk manapság nyilatkozni. A cég FPS játéka, a Counter-Strike: Global Offensive pedig ennél is ritkábban kerül szóba, ha véletlenül sikerül mikrofonvégre fogni a játékipar veteránját.

Ezúttal úgy tűnik azonban megtört a jég, ráadásul meglehetősen furcsa körülmények között. Gabe Newell egy középiskolában tartott Q&A beszélgetés keretein belül érintett több témát is. 

Gabe mentiones that CSGO might get an anticheat update in near future (17:09) from GlobalOffensive

 

Bár meglehetősen rossz a felvétel hangminősége, több CS:GO játékos is kiszúrta, hogy az interjú első részében, körülbelül 17 perc környékén említésre került az FPS játék és annak anticheatje. A cég vezetője elmondta, hogy folyamatosan frissítik a háttérben a védelmi vonalakat. A közeljövőben akár egy látványosabb frissítés is érkezhet majd a védelemhez.

Ezen kívül a VACnet további fejlődéséhez állítása szerint több játékos mintájára lenne szükség, ami meglehetősen furcsa kijelentés annak tükrében, hogy szinte minden nap egymillió játékos játszik egy időben a CS:GO-val. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy Gabe kijelentéseit meglehetősen óvatosan kell kezelni, sokszor szeret túlozni a cégvezető. Reméljük ezúttal az igazat mondta.

https://leet.hu/?s=xiaomi&post_type=product

×