Minden játékstílushoz passzol a rágcsáló.

A SteelSeries kedd este leleplezte legújabb egerét, mely a Rival 5 nevet viseli. A szimmetrikus egeret a gyártó szerint bármilyen játékstílusban megizzaszthatjuk. Szimmetrikus formája ellenére továbbra is a jobbkezes játékosoknak kedvez a SteelSeries, hiszen az 5 oldalsó gomb az egér bal oldalán kapott helyet. Az egér szoftverével karöltve tökéletesen használható FPS, MOBA, de akár RPG címekhez is.

Természetesen a belső sem elhanyagolható. A SteelSeries Rival 5 egy PixArt által gyártott TrueMove Air szenzorral van felvértezve, mely 18000 CPI/DPI felbontásig felhúzható. A polling rate a manapság már iparági standardnak is mondható 1000 Hz / 1ms.

A gombok alatt található kapcsolókra sem lehet panasz, a Golden Micro IP54 kapcsolók akár 80 millió kattintást is kibírnak. Az egér tíz zónás RGB világítással operál, mely értelemszerűen ki is kapcsolható. Elég nagy egérről beszélhetünk, a 128.8 mm * 63.35 mm * 28.20 mm mérete mellé 85 grammos súly társul. Az ára várhatóan 25000 forint körül alakulhat majd hazánkban.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×