Elnézve az idei, azaz FIFA 21 konkrét játékélményét, nincs min meglepődni, a közösség egy emberkénk várja az újabb címet.

Gazdasági oldalról megközelítve a kérdést, azt a csalfa, félrevezető választ kapjuk, hogy hatalmas siker lett a 2020/21-es évadra kinyomott FIFA rész, pedig ennél jóval árnyaltabb a helyzet. Valahogyan az aktuális rész különösen sok, illetve gigantikus méretekkel rendelkező média balhékat hagyott maga után, amerre járt. Gondoljunk csak a piacon, szinte fehér holló számba menő Icon Moments lapok értékesítésére valós valutáért, vagy a skriptért a bíróságok gyakran ostromló ellenlábasokra, de volt több ország, ahol egyenesen tiltásra került a Szerencsejáték”  (lootbox) részleg. A játékmenet, pedig annyira kiszámítható, mint egy vegasi pókermeccs, kezdő játékosként.

Ezeket összegezve bártan kimondhatjuk, hogy mindenki fohászkodva várja a FIFA 22 megjelenését.

Mikorra tehetjük a legújabb példány kiadatási ablakát?

Az EA által megrendezésre kerülő vállalati megbeszélésen bemutattak egy diavetítést, mely azt volt hivatott megénekelni, mikor várhatjuk, többet közt a legújabb fociszimulátor játék napvilágra bukkanását. Az EA Q betűjelekre felosztott rendszerben szabja meg kiadás időszakait, tehát Q1, Q2, stb.

Amint az innen is könnyedén kivehető, mindannyiunk által várva-várt FIFA 22 a Q2-es parcellába kapott helyet, ami annyit tesz, hogy valamikor július és szeptember közt kerülhet a virtuális, valamint fizikai boltok polcaira, tehát vissza állhat a jól megszokott szeptember utolsó hetében esedékes megjelenés.

Remélhetőleg idén a Demot sem spórolja majd le a kanadai cég, olyan koholt okokra támaszkodva, hogy szeretnék tökéletesíteni a játékmenet. Idei évet nézve, már akkor megkondultak a vészharangok.
https://leet.hu/?s=xiaomi&post_type=product

 

×