Lehet, hogy ezek között találod meg a hozzád legjobban passzoló fegyvert.

Ahogy minden battle royale játékban, úgy a Warzone berkein belül is folyamatosan megvannak a nagy kedvencek. Ezek listája változik az éppen aktuális frissítésektől, de könnyedén leolvashatjuk a statisztikákból az éppen aktuális meta fegyvereket. Ezeket minden hónap első felében meg is tesszük, érdemes lecsekkolni a pár napos májusi bejegyzésünket a jelenlegi favoritokkal kapcsolatban.

Az AUG teljesen eltűnt, a Krig 6 pedig szárnyal – Ezt az 5 fegyvert használják legtöbben Warzone-ban

 

Néha azonban nem árt kísérletezni olyan fegyverekkel is, melyek nem biztos, hogy a specifikációik alapján a legerősebbek, de ha ráérzünk, akár igazi gyilkológépekké válhatnak a kezünkben.

AS VAL

A FARA és FFAR fegyverekhez hasonlóan az AS VAL is meglehetősen nagy tűzgyorsasággal dolgozik. Az AS VAL-hoz ideális gunplay inkább az SMG fegyvereket idézi, annak ellenére, hogy gépkarabélyról beszélünk. Könnyen lehet, hogy nagyobb távolságokra már nem annyira hatékony, de közelharcban kiváló szolgálatot tehet. Ha jobban kedveled az agresszív játékstílust, akkor mindenképp érdemes adni neki egy esélyt.

SA87

A legtöbb LMG nem igazán hagyott nagy nyomot a Warzone játékosok szívében. Az SA87 nagyon kellemes pontossággal és sebzési értékekkel operálhat, ha a megfelelő kiegészítőkkel szereljük fel. JGOD, a népszerű tartalomgyártó is a Season 3 egyik legjobb pickjei közé helyezte a fegyvert.

Oden

Az Oden az a fegyver, mely néhány játékos kezében teljesen használhatatlan, míg néhány szerencsés felhasználó akár konzisztensen is képes vele nagy hatékonysággal gyilkolni. Emiatt leginkább a Warzone tier listák alsó felében találjuk meg. Azonban, ha sikerül megfelelően kitapasztalni a vertikális visszarúgását és ráérezni a tűzgyorsaságára, akkor pár pillanat alatt hatástalaníthatjuk ellenfeleinket.

MP7

A Modern Warfare MP7 fegyvere az egyik legjobban alábecsült fegyver a listában. Egy Monolithic Suppressorral, FSS Recon barrellel és egy 60 Round Mags felszerelésével igazán hatékony SMG-t varázsolhatunk belőle. Bár az MP5 és Mac-10 uralják az SMG szegmensen manapság, nem szabad elfeledkeznünk, hogy az MP7 hipfire módban is meglehetősen pontos marad, így ADS nélkül sem leszünk nagy bajban.

Stoner 63

Az LMG-k használatának sikeressége a Warzone-ban is tipikusan függ az adott helyzettől. Bár nem annyira gyors a Stone 63 mint egy Assault Rifle, a sebzése és pontossága kiváló társunkká teheti a közepes távolságú összecsapásoknál. A nagy tárkapacitásának és meglepően kezelhető visszarúgásának köszönhetően érdemes adni neki egy esélyt.

RAM-7

A Ram-7 neve már nem először merül fel az elmúlt napokban. Jobb lehet távolsági harcokra, mint egy SMG, viszont közben közelharci távolságban veri a legtöbb AR fegyvert is. Ezeknek a tulajdonságainak hála egy Sniper secondary fegyverrel ötvözve kiváló társunk lehet a harcmezőn.

RAM-7 az új AMAX? – Ha még nem tetted, próbáld ki ezt a RAM7 loadoutot

A fenti bejegyzésünkben megtalálod a legjobb loadoutot a fegyverhez. Nem lepődnénk meg, ha az elkövetkezendő időszakban egyre feljebb törne a WZRanked toplistáján, hiszen kiváló társunk lehet a harcban ez a fegyver is.

Ti szoktátok valamelyik fenti fegyvert használni a „meta” választék helyett?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×