A Grenadier kódnevű 16. ügynök úton van a Valorant megjelenés felé, Íme minden, amit eddig tudunk az új karakterről.

A legutóbb megjelent Astra névre hallgató ügynökkel már 15 főre duzzadt a Valorant karaktereinek száma. Bár a játékosok arra számítottak, hogy a következő ügynök az Episode 2 Act 3 során megjelenik, ez nem így történt. Még egy picit várni kell ugyan, de megpróbáljuk összefoglalni, hogy mit tudhatunk eddig az új karakterről.

Jön a 16-os ügynök, csak nem most. Mit is tud Grenadier?

Valorant Agent 16 szivárgások: kódnév

Tekintettel arra, hogy a promóciós videók semmi újdonságot nem árultak el, csak a szivárgásokra hagyatkozhatunk. Sokan úgy gondolták, hogy egy arab ügynök érkezik majd, de kiderült, hogy a promóciók a Strike Arabia bajnokságra utaltak.

Aztán május 11-én megjelent egy szivárgás, miszerint az új ügynök a Grenadier kódnévre hallgat. Legalábbis a 2.09-es frissítés fájljai erről árulkodtak. Ez persze egyelőre csak kódnév, a karakter valódi neve valójában teljesen más lehet.

Képességes és játékmenet

Bár a Grenadier egyelőre csak kódnév, természetesen már vannak találgatások arra vonatkozóan, hogy mit is tud majd az új karakter. Már a kódnévből is nyilvánvaló, hogy valamilyen robbantó képessége lesz az ügynöknek. Lehet, hogy Raze eszközéhez hasonló eldobható tárgy lesz, vagy olyan aktiválást igénylő gránátokat használ majd, mint a Killjoy.

Persze ezek még csak találgatások, hiszen az ügynők a valós képességek még derültek ki. Szerinted mit tud majd?

Valorant Agent 16 megjelenési dátuma

Ami azt illeti, a Riot egy kicsit megcsavarta az időpontokat, mivel nem tartotta be a korábbi ütemtervet. Ez azt jelenti, hogy számítások szerint a 16. ügynök a VALORANT Episode 3 Act 1 során kerülhet be a játékba. Ez, ha minden igaz, 2021. június 22-én indul, miután lejárt a jelenlegi Battle Pass.

Amint friss információnk lesz a 16. ügynökről, jelentkezünk. Te milyen ügynöknek örülnél?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×