Úgy látszik, a Riot még mindig próbálja a jungle-be tuszkolni a champeket.

A League of Legends hamarosan egy újabb jungler bajnoktól tarthat, mivel a legújabb PBE patch arra utal, hogy

Nautilus visszatérhet ebbe a szerepkörbe.

A 11.10-es patch hatalmas változásokat hozott a junglere, és a rengeteg Project skin mellett a legújabb PBE patch a Nautilus jungel clearjét is buffolta. A rengeteg Crowd Control (CC) képességgel rendelkező tankos bajnok végül uralhatja a metát. Nautilus régóta elsősorban supportként játszott, köszönhetően annak, hogy a kitje négy különböző CC opcióval van megtöltve.

Most a Bilgewater bajnoka ismét életképes lehet a jungle-ben – egy olyan pozícióban, ahol 2017 óta nem játszott profi szinten.

Idén a jungle-t a gyors bajnokok uralták, mint Udyr és Hecarim. A Phase Rush Keystone rúna és a Turbo Chemtank mitikus tárgy rendkívül hatékony gankeket hozott létre. Azonban ők ketten lassan kiestek a kegyeikből, mivel a Riot Games a játékstílust célozta meg egy sor nerffel.

Ezzel párhuzamosan a Riot sok különböző bajnok sebzését buffolta a jungle táborokba, abban a reményben, hogy változatosabbá teszi a szerepet és több embert ösztönöz hogy visszatérjenek a jungle-be. A jelenleg zajló LoL Mid-Season Invitational (MSI) versenyen a jungle metát Morgana és Rumble uralta, akik mindketten profitáltak az említett „Jungle Clear” buffokból.

Most Nautilus is megkaphatja ugyanezt a kezelést, mivel az E sebzése, egy AoE lassító sebzése 200%-ra nőtt a táborokban. Azonban egy Rioter „Ray Yonggi” később rámutatott a Reddit-en, hogy ezek a számok egy kicsit magasabbra lettek tolva a koncepció bizonyítékaként. Ha ezek a változtatások átkerülnek az élő szerverre, a jungle szörnyek megnövelt sebzése valószínűleg nem lesz olyan magas, mint 200%.

Mindenesetre biztosan több Nautilus jungle-t fogunk látni, szóval remélem készen álltok.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×