Nem csak az átlag játékosok, de bizony az ismert emberek is szeretnek játszani, például Fornite-o.t Te melyik hírességről tudtad?

A Fortnite nem csak számunkra, átlag játékosok számára nyújt remek kikapcsolódást. Egy rakás híresség játszik a játékkal, még az is lehet, hogy a te kedvenced is. A Fortnite olyan népszerű lett a világon, hogy még azok is játszanak vele, akik egyébként sem előtte, sem azóta nem játszottak semmilyen videojátékkal. Így a legkülönbözőbb hírességek is kipróbálták már.

Íme, pár híresség, akik Fortnite-oznak.

Természetesen cikkünkben lehetetlen küldetés lenne minden egy hírességet felsorolni, akik valaha is leültek a Fortnite elé. Valószínűleg ti is tudtok pár embert felsorolni. Tegyétek is meg kommentben. Mi a következőkről tudjuk.

Drake

Mostanra a legtöbb játékos valószínűleg ismeri Drake és a Fortnite kapcsolatának történetét. Drake még 2018-ban Ninjával közösen döntött nézői rekordot. Több mint 600 ezren nézték őket. A Drake és Ninja kollaboráció a Fortnite-ot is a mainstream-be emelte és a játék menő lett. Drake azóta is igazi Fortnite rajongó, naná, hogy a Hotline Bling tánc emote-ként bekerült a játékba.

PATRICK MAHOMES

Patrick Mahomes, a National Football League (NFL) játékosa, a Super Bowl MVP-je időről időre utal rá, hogy Fortnite-ot játszik. A Fortnite az NFL-lel együttműködésben kiadta az NFL témájú skineket is.

„Tegnap játszottam a Fortnite-tal, és valaki megölt a mezemben .. nem tudom, mit érezzek …” – írta egyszer egy tweetben.

DELE ALLI

A feltörekvő futballsztár, Dele Alli színes személyiség a pályán és a pályán kívül egyaránt. Dele Alli nevetséges Fortnite-ból kiragadott gólörömeit mindenki ismeri. Le sem tagadhatná, hogy Fortnite-ozik, ha megteheti.

 

Alli szabadidejében Fortnite-ot streamel, több mint 125 000 követővel rendelkező Twitch csatornáján.

FINN WOLFHARD

 

Finn Wolfhard, a Stranger Things és Stephen King AZ című filmek sztárja hébe-hóba bizony Fortnite-ozik. Wolfhard és testvére Twitch csatornát is csináltak, ahol néha pörög a Fortnite. Több mint 80 000 követőjük van.

A TRAVIS SCOTT

A híres hip-hop előadó, Travis Scott – más néven Cactus Jack – a Drake and Ninja csapat tagjaként jelent meg először a Fortnite-ban. Scott összeállt a legendás duóval. A játék aztán megtetszett neki, arról nem is beszélve, hogy koncertet is tartott benne. A koncert nagy sikert aratott, őrületes látványa miatt. Travis Scott végül saját Fortnite skint kapott.

ZLATÁN IBRAHIMOVIC

Zlatan Ibrahimovic tehetsége a futballpályán nem rejtély. Ibrahimovic minden idők egyik legjobb labdarúgója, aki amikor csak lehetősége van, gyakran élőben játszik testvérével a Twitchen. Általában választott játéka a Fortnite.

JOE JONAS

A Disney Channel színésze, aki végül énekes lett, szeret játszani. Joe ráadásul a Twitteren, követői közt toboroz Fortnite csapatot.

Te tudsz még olyan hírességet, aki Fortnite-ozik?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×