Megkezdődött a FIFA 21 33. hete, melyet a hagyományokhoz híven egy TOTW kerettel koronáz meg az EA, ám ez a korona koránt sem csillog oly fényesen, mint annak idején…..

Elmúlt 19:00 óra, ami annyit tesz, hogy beköszöntött az újdonsült TOTW, amely már a 33. névsorát hirdeti. Jelentősege ugyan rengeteget kopott, amortizálódott az utóbbi hónapok eseményeinek tükrében, ám egy említést azért mindig érdemes tenni róla.

Allison, Rakitic, valamint Alexis Sánches fémjelezte hét csapatával kell számolnunk, mikor a jelenlegi keretről esik szó!

Így fest a teljes kezdő tizenegy:

A lapok áraiból is könnyedén kitűnik, hogy a TOTS árnyékában bizony jócskán lecsökkentek, míg az előző héten valamivel 1.000.000 Coin fölött mozgott az összérték, az e heti felhozatal mindösszesen 576.000 játék valutát kóstál PS-en, ami valljuk meg szembetűnő differencia. Egy lapot azért érdemes megemlíteni, bár többet nehéz is lenne. A spanyol ajkú Morales-ről lenne szó, aki egész szép lapot kapott, melyre joggal szolgált rá utóbbi hetekben látott produktumaival.
https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×