Spanyol csiszolatlan gyémántot üdvözölhettünk a tegnap este folyamán, aki a megtisztelő SBC TOTS tagságot érdemelt ki az EA-től.

Senkinek nem árulunk el túl nagy újdonságot, mikor arról beszélünk, hogy a LaLiga bizony hemzseg a fiatal tehetségektől. Gondoljunk csak Vini Jr-ra, vagy a Pedri, Ilaix Moriba párosra. Ennek legfőbb indikátorát a remekül strukturált utánpótlás gondozásban érdemes keresni, amiknek, illetve akiknek megannyi világsztárt köszönhet az európai foci krémje. Az egyik legújabb ilyen csikó, nem más, mint Ander Barrenetxea, aki idén kezdett komolyabb vitézkedésbe, kék-fehér dresszben, A csapatául szolgáló Real Sociedad rendkívül büszke, tradicionális spanyol csapat, kik évről-évre borsot törnek a „nagyok” orra alá.

Ander idei mozgolódását, ezúttal TOTS Moments SBC-vel jutalmazta a kanadai vállalat.

Itt figyelheted meg a pontos statisztikáit az aranylábú spanyolnak:

Amit első körben fontos leszögezni: mindkét szélen, vagy akár kreatív 10-es pozícióban is megállhatja a helyét a Sociedad, alapvetően baloldali szélsője. Gyorsasága, gyakorlatilag a tökéletessel konvergál, amit alátámaszt a 96-os gyorsulása is, mesteri. Lövési alstatjait is sikeresen az egekbe tornázta az EA Sports, melyben lövő ereje mellett fellelhető 97-es érték nyugtáz, de a 93-as befejezése is rengeteg nyugalomra ad okot. Labdavezetése eléggé felemás arcot mutat, TOTS körülmények közt egyáltalán nem nevezhető parádésnak, mivel reakcióértéke mindössze 76-os értéket virít, otrombán belerondít az összképbe. Passzolása teljesen rendben van, a keresztlabdákat leszámítva, a többi meg majdnem lényegtelen a pozícióját tekintve. Nemzetisége, valamint a LaLigás mivoltja könnyen beépíthetővé teszi, leginkább szélsővel operáló társaim számára.

Mit kell beáldoznunk az Ander SBC oltárán?

1. LaLiga

  • LaLiga Santander játékos száma: min.1
  • Csapatértékelés: min.84
  • Csapatösszhang: min.65
  • Jutalom: Small Rare Mixed Players Pack

2. 85-Rated Squad

  • Csapatértékelés: min.85
  • Csapatösszhang: min.60
  • Jutalom: Prime Mixed Players Pack

Szerencsés, hogy In-Form lapot nem kér egyik kihívás sem a közösségtől, ebből fakadóan könnyedén kirakhatók az SBC-k. Amennyiben nulláról kívánjuk kirakni, durván 200.000 Coinnal érdemes számolni. XBOX, valamint PS platformon közel azonos áron fut Ander TOTS Moments kártyája, megint a PC platformareknek kell mélyebben a zsebükbe nyúlniuk, amennyiben megkívánták a spanyol ajkú figurát. Leginkább kezdőbb alakulatoknak lehet igazán nagy segítség ez a lap, aki régebb óta tolja és nem féltette az idejét, feltehetően előrébb tart, mintsem beférjen nála a baszk-földi srác lapja.

×