Mi történik, ha a játékosok kreativitása egy új fegyvert hoz létre?

A Warzone harmadik szezonja óta nincs hiány nagyszerű fegyverekben. A meta most is elég változatos, ami azt jelenti, hogy elég sok különböző fegyvert lehet használni, ami jól teljesít. Persze vannak olyanok, amelyek felülmúlják a másikat, de sokukkal megállod a helyed, ami nem mindig volt így.

Emlékezzünk vissza a DMR és Diammati hetekre, vagy esetleg a nemrég tartolt AUG/M16 dominanciára, ami valljuk be, nem mindenkinek volt kedvező. Sok játékos nem szereti a metát követni, vagy megpróbálja mindenképp elkerülni. Én is szeretek így tenni, de néha nekem is kedvem támad kipróbálni pár olyan fegyvert, amit a community szeret felkapni.

Így ma az XM4 kerül a reflektorfényekbe:

A játékosok kedvenc összeállítását fogjuk követni a wzranked segítségével.

  • Muzzle: Agency Suppressor
  • Barrel: 13.5″ Task Force
  • Laser: Tiger Team Spotlight
  • Stock: Raider Pad
  • Ammunition: 45 Rnd

Statisztikák szerint ez a playerek kedvenc setupja az XM4-re.

Ahogy láthatjuk, a Barrel, Laser és a Stock mind a mobility-t erősiti, amitől inkább egy SMG-Assault Rifle hibridként működik. Így agresszív játékot biztosit nagyobb range-el. Viszont az is látszik is az Accuracy és a Control csökken, nehezebb tartani a fegyvert, ezért a tapasztaltabb játékosoknak ajánlanám.

Mivel jól tudja állni a sarat közeli és messzi tűzharcban, érdemes lehet egy sniperrel párosítani, hogy még messzebbről ki tudd szedni az ellenfeleidet.

Ha még nem próbáltad ki, mindenképp adj egy esélyt neki, hátha egy új kedvenc kerül az állandó loadoutotokba.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×