Egyre többen tapasztalnak furcsa játékosokat a PUBG világában az elmúlt hetekben, napokban. De vajon miért lett ennyi csaló?

A PUBG világában kalandozva bizony igen gyakran találkozunk csalóval. Persze néha túlzásba esünk, és azt gondoljuk, csalt valaki, miközben talán csak ügyesebb volt, vagy épp bemákolt valamit. A PUBG fejlesztői közben mindent megtesznek a csalók visszaszorítására, amiről rendszeresen beszámolnak.

A közösség szerint viszont az elmúlt napokban több a csaló, mint korábban.

 

A Redditen egy gyanakvó játékos tette fel a kérdést, hogy más is tapasztalt-e hasonlót? „Kíváncsi voltam, hogy ti tapasztaltatok-e hasonlót az elmúlt napokban? Duo és Squad FPP-t játszom EU szerveren” – tette fel a kérdést Rkn_Z.

Természetesen a játékos visszanézte, hogy hogyan halt meg a meccseken, és több esetben furcsa dolgot látott, mely egyértelműen csalást jelent. A „profi” playerek általában 100-as szint alattiak voltak. Egyikük 30-as szinten például 3 évig nem játszott, majd aznap kb. 10 meccsen Rank 1-ben, természetesen.

Ahogy a Reddit kommentekből kiderült, bár többen megkérdőjelezték a srác érveléseit, a játékosok valóban egyre több csalót tapasztalnak a játékban. Egyes játékosok szerint minden meccsben van csaló az EU szervereken.

Ti is ezt tapasztaljátok? Valóban egyre több lenne a csaló? Szerintetek mit lehetne tenni ellene?

Indulhat a szavazás:

Szerinted is egyre több a PUBG csaló?

Egyáltalán nem.
Igen, de nem érdekel.
Ez csak nyafogás.
Igen, és nem hiszem el, hogy nem tesznek semmit.
Nem játszom már PUBG-t-

https://leet.hu/?s=xiaomi&post_type=product

×