Nem mindegy, hogy a Youtube-ra vagy a Twitchre milyen CS:GO tartalom készül, a közösség ugyanis nem mindegyikre éhezik…

Rengeteg általános kérdés merül fel a CS:GO közösségben időről időre, köztük az egyik a tartalomgyártást illeti. Ahogy szinte minden játékban, a CS:GO-ban is sok player él a közösségi média adta lehetőségekkel, és igyekszik igényes vagy éppen vicces tartalmak készíteni, főszerepben a Valve játékával. Most röviden arra kaptunk választ, milyen tartalmat érdemes készíteni.

A közösség szerint ilyen CS:GO tartalmat érdemes készíteni a Youtube-ra.

Fitz

A Redditen real_fortnite_gene tette fel a következő kérdést:

„Van egy gaming csatornám, amelyet nemrég indítottam. Nagy CS:GO rajongó is vagyok. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy a CS:GO közösség milyen videókat szeret leginkább? (Pl. trollkodás, gameplay, vicces videók).”

Íme néhány, a közösség által adott válasz:

  • Én a játékelemzéseket szeretem, az első nálam Launders, vagy Hawka, Elmapuddy. Kevés pro játékosnak van olyan csatornája, mint Karrigan, MSL, Aleksib, de nem töltenek fel túl rendszeresen. Azt hiszem, a ládanyitás is igen népszerű tartalom. Szerintem a CS:GO-hoz könnyű videókat készíteni.
  • Általában olyan embereket nézek, mint FranzJ, Jospoi, neok, warowl, voo, stb. Azt hiszem, CS:GO tartalomgyártó 60%-ban szórakoztató, troll videókat készít, 40%-ban pedig tippeket és trükköket mutat be.
  • Voo-nak nagyon szórakoztató sorozata van – jó játék, némi humor mellett.
  • Például a WarOwl „CSGO but …” sorozata, azt hiszem „Counter-Strike Mutations”-nak hívja. Rengeteg komoly, elemző, griefing és highlight tartalom jó lehet.
  • Az első videóm trollkodó videó volt, és meglepődtem azon, hogy a CS:GO játékosok mennyire kapnak a trollkodásra. Mindenki nagyszerű humorérzékkel rendelkezik, és közvetlenül a trollokból táplálkozik.

 

Ti mit tanácsolnátok a srácnak? Milyen a jó CS:GO tartalom?

Borítókép: speedyw03

https://leet.hu/?s=xiaomi&post_type=product

×