Egy Call of Duty: Cold War játékos időt, energiát nem kímélve bizonyította be, hogy bizony létezik a ezres hullám az Outbreakben.

A Call of Duty: Black Ops Cold Warban a zombis túlélő mód nagyon szórakoztató tud lenni, de mindenki tudja, hogy ez az a játékmód, ahol nem lehet győzni. Minden egyes szinten (hullámban, körben) csak öljük a zombikat, majd mindig újabb és újabb hullám jön, és végül olyan nehéz lesz, hogy meghalunk.

Ha lenne mód megnyerni ezt a játékmódot, akkor ennek a srácnak éppenséggel sikerülhetett is volna.

 

Nemrég egy Call of Duty zombirajongónak élő adásban sikerült elérnie az 1000. kört az Outbreak játékmódban. Jelen tudomásunk szerint ez jelenleg a világrekord, hiszen senki nem jutott még el eddig. Az InsomniaVirus névre hallgató streamer összesen 13 napon keresztül próbálkozott, hogy elérje ezt a szintet. A cél az volt, hogy kiderítse: el lehet-e érni az ezres hullámot. A válasz igen, vagyis bebizonyosodott, hogy 1000-es és 1001-es kör is létezik az Outbreakben, bár nem könnyű eljutni oda.

Kemény munka vezetett addig, hogy a streamer végül elérjen ide. Már az előző évadokban is sokat gyakorolt, hogy a legjobb stratégiát vesse be. Az 1. évadban elérte a 351. szintet, majd a második évadban a 476-ost. Aztán vállalta be, hogy megpróbálja elérni az ezret, ami most sikerült.

A streamernek egyébként offline módban kellett elvégeznie a feladatot, mivel megszakadt a szerverrel a kapcsolat. Ez azt jelenti, hogy nem keresett egyetlen XP-t sem vele. Ez talán kicsit elszomorítja, de a világrekord viszont az övé.

Gratulálunk InsomniaVirus-nak a hihetetlen teljesítményhez! Te meg tudnád csinálni?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×