Talán épp itt lenne az ideje, hogy a fejlesztők is foglalkozzanak a témával, mert Mirát már minden meccsből bannolni kell.

Mira mindig is hasznos védő operátor volt, nem csak különleges eszköze miatt, de fegyvere is igen praktikus tud lenni. A Black Mirror gyakran tesz jó szolgálatot, néha pedig annyira OP, hogy az operátort nem árt már a meccse elején bannolni, ranked és unranked meccseken. A legutóbbi frissítés óta viszont

a tükör anélkül is előnyhöz juttatja, hogy azt a falra szerelné.

A frissítés megjelenése óta a játékosok új módszert találtak arra, hogy kihasználják a tükröt, ha azt bizonyos helyeken veszi elő a karakter. Ennek lényege, hogy egyes helyeket Mira csak előveszi az ablakot, maga elé tartva pedig szinte láthatatlan lesz.

The dumbest Mira strat for the new game mode, yet it actually works from Rainbow6

 

Igen, elég egyértelmű kéne legyen, hogy Mira csak ott áll, kezében az ablakkal, mégsem veszik észre. Nézzük meg az ellenfél szemszögéből:

Mira ezzel gyakorlatilag tökéletes álcázást kap, a stratégia pedig egyértelmű lehetőséget teremt arra, hogy lealázzuk az ellenfeleket. Úgy tűnik, hogy a megoldás különösen a jelenlegi Apocalypse játékmódban fordul elő. Természetesen azt gondolom, hogy ez egy olyan hiba, ami alapvetően teszi tönkre a játékot. mivel egyre többen használják ki a trükköt, egyre igazságtalanabb a játék.

Ti használtátok már ezt a trükköt? Szerintetek érdemes használni, vagy tisztességtelen?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×