Óriási találgatások előzték meg az Icon Swap hármat, mivel a közösség egyik fele úgy gondolta, elmaradhat a harmadik évad, Mások szerint joggal várhatjuk!

Az EA most valami hatalmasat húzott. Ki ne emlékezne az Icon Swap 2 borzalmasan gyér, elfogadhatatlanul gyenge, főleg a játékosokat érintő felhozatalára? Egyáltalán nem volt meglepő, hogy szinte senki sem fogja magát összetörni egy Icon Moments Overmars lapért, illetve temérdek tokenért kiváltani egy Base Butreguenot. Azt gondoljuk, a hab a tortán a 17 tokenért beváltható Moments Baggio volt, megbotránkoztató módon.

Erre reagálva mintha kompenzációs szándékkal is, a 3. Swap igazi meta-nagyágyúkat hozott.

Olyan az egész, mintha az elődnek mutatna görbe tükröt a hármas számozású Swap rendszer. Szerválhatunk Moments Ferdinandot, aki a játék top 5 védőjének egyik oszlopos tagja, illetve találunk itt Prime Puskás Ferenc lapot, ami nálam egyértelmű favorit, valamint a legutolsó lehetőségképp szolgáló Prime Viera sem tűnik papírnehezék jelentőségűnek.

Ez fogadott minket az első két oldalon:

Kezdeném a negatívumokkal, ugyanis ebből van kevesebb, illetve fontos, hogy pozitív szájízzel fejezzük be. Először is a 81+x25 (ez már nem a matek érettségi) csomag egy hatalmas lutri, ami nagyon kicsi százalékban térül meg a legtöbb helyen, jó esetben érkezik belőle 1-2 séta. Az Icon Moments Pack 5 tokenért kedvezőnek tűnhet, ám TOTS idején szintén óriási a hibázási lehetőség, rengeteg az eltörpülő Icon a FIFA 21-ben jelenleg. 7 tokenért kaparintható meg a 92+ Icon Moments Pack, mely alig szűri meg a legjobb variánsokat felsorakoztató legendákat, egy az egyben az előző 91+ Prime Icon csomag, jóval kedvezőbb grind időszakkal.

Nálunk három favorit van ebből a két oldalból, méghozzá a 83+x25, valamint a 84+x20 csomag, melyek szinte garantált TOTS lapokat rejtenek, akár többet is egyszerre. Harmadjára, de nem utolsó sorban, Stoichkov lapját is bőszen tudjuk ajánlani, Div2-től lefelé parádézó játékostársainknak.

Ezen oldalakon talán Sherlock Holmes sem tudna gyenge választás nyomára bukkanni. Jó formán egyikkel sem lősz mellé, ám számolni kell vele, hogy a 9+ tokenbe kerülő opciók jóval később lesznek csak elérhetőek, de még így is lazán jól jöhetünk ki belőle. Ferdinánd, illetőleg Best lapja brutálisan kedvező lehetőséget kínálnak, eszméletlen mind két lap. Puskás Prime lapja pedig biztos rengeteg honfitárs szívében hagy kellemes nyomokat, nálunk is ő lesz a befutó az Icon Swap 3-ból!

Így néz ki a saját szelekciónk, preferenciánk:

Összes token: 9+9 = Prime Puskás Ferenc (13 token) + 83+x25 (2 token) + 84+x20 (3 token)

Ti miféleképpen terveztek gazdálkodni?
https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×