De ki lesz az, aki kap néhány ütős fejlesztést?

A Riot egy új PROJECT skinre utalt nemrég egy Twitter bejegyzésben. Ez látszólag az Iron Revenantot mutatja az új páncélzatában. A cég azonban hivatalosan még nem erősítette meg a Mordekaiser kozmetikumot.

A teaser a földről pásztázik, először egy ormótlan alakot mutat, aki egy esőtócsában tükröződik a padlón, miközben drámai zene erősödik. Végül egy nagy kalapácsra fókuszál, amely felpörög, és két világító kesztyű fogja a markolatát.

Egy PROJECT Mordekaiser-nek tűnő splash art a mai nap folyamán már körbejárta a világot, a háttérben egy Lissandra programnak tűnő kép látható. De a Riot megerősítése nélkül ez még mindig csak spekuláció.

Nem világos, hogy a négy frakció közül melyikbe fog tartozni a Mordekaiser: Central, G/NETIC, PROJECT Command Line vagy Outsiders. A rémisztő trailerből ítélve Morde a Command Line csoport tagja lehet, amely a G/NETIC lázadást akarja elpusztítani, csatlakozva Zedhez és Katarinához.

Már 17 létező PROJECT skin létezik, így ez a League of Legends egyik legnépszerűbb tematikája. A hat kozmetikumot tartalmazó Program skinvonal pedig szintén a cyberpunk univerzum része.

Szerintem pár embernek ez egy instabuy skin lesz?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×