Bár sokan már azt hitték, tesztelik a játékot, egy szivárogtató szerint ez még nem jelenti azt, hogy hamarosan bejelentik a játékot.

Nem is olyan rég a Rockstar feltöltött pár friss álláshirdetést, mely során tesztelőket kerestek egy meg nem nevezett játékhoz. A rajongók természetesen rögtön rárepültek a dologra, sokan azt gondolták, már a GTA 6 tesztelése folyik. Emiatt sokan remélték, hogy ha már itt tart a fejlesztés, akkor talán hamarosan a bejelentés is érkezik.

Egy szivárogtató szerint viszont nem a GTA 6 tesztelése folyik.

Ha ez nem lenne elég, nem csak hogy nem a GTA 6 tesztelése folyik, de még a Rockstat által korábban tervezett 2023-mas kiadást is megcáfolták egyesek. Korábban egyes kommentelők azt állították, hogy bár lehet, hogy a GTA 6 tesztelése már elkezdődött, de ettől még éveket kell várni a játékra. sokan abban bíztak, hogy a korábban kiszivárgott 2023-mas dátum fix lehet.

„Utálom, hogy le kell törnöm a lelkesedést, de a GTA 6-ra még legalább 4-5 évet kell várni” – írta az ismert szivárogtató, Okami.

„Meglepődnék, ha 2025 előtt megvehetnénk a játékot” – tette hozzá.

 

A Rockstar sokak szerint most a GTA 5 next gen verziójának tesztelésére keres alkalmazottakat, mivel a közeljövőben ez élvez prioritást. A GTA 5 felújított változata PS5-re és Xbox Series X/S-re 2021 végén érkezik.

Ez sajnos azt jelenti, hogy még néhány évig biztosan a 2013-mas GTA 5-öt kell játszanunk.

https://leet.hu/?s=xiaomi&post_type=product

×