A Sony után a Microsoft is beszáll a cipőbizniszbe, az Adidas pedig már javában dolgozhat az Xboxos csukákon.

Ha a Nike PlayStation, akkor az Adidas Xbox csukákat dob a piacra. Állítja legalábbis a Complex portál, amely olyan konkrétumokat ismertetett a pár hónap múlva érkező modellekről, hogy már azon csodálkoznánk, ha mégsem léteznének.

Az első jegyzett modell elvileg már júniusban megjelenhet, amit az E3 videojátékos expoval kötnének össze, a következő szériák pedig valamikor októberben és novemberben kerülnének a boltok polcaira, melyeket még több követne 2022-ben.

A cipők mindegyike fekete-zöld Xbox logóval ellátott dobozba kerülnek majd, melyek az első júniusi körben Forum Tech Boost cipőket fognak rejteni (GZ3733 stílusszámmal), amiről készült egy koncepciós kép is. Ez alapján a cipő szinte teljesen fekete lesz az oldalán egy fehér Xbox logóval, illetve az Xbox Series X tetejéhez hasonló zöldes-3D-s lyukacsos dizájnfestést is kaphat.

Az október-novemberi cipők a retro stílusú Forumra épülnek, a fentitől eltérő tervezéssel. Ezekből magasított és rövid szárú modellek is érkezhetnek (GW7794 és GW7795), majd novemberben jön egy újabb Forum Tech darab is.

A várható árakról azonban nem nagyon szól a fáma, így nem tudjuk, hogy lesz-e belőle előfizetéses Street Pass verzió, esetleg egyben kell majd kicsengetni értük a forintot?! Bár elnézve a Nike és az Adidas korábbi hasonló (Betépett Törcsi például) kollaborációinak az árazását, akkor nagyjából 30-40.000 magyar forint közötti árral érdemes majd számolni.

https://leet.hu/?s=xiaomi&post_type=product

×