Szörnyű tragédia történt Szíriában, ahol a hírek szerint egy kisfiú megölte testvérét, amikor PUBG-sat játszottak.

Természetesen nem először hallunk arról, hogy a PUBG-t, vagy más videojátékot okol a sajtó egyes tragikus halálesetek kapcsán. Tavaly januárban egy indiai fiú hunyt el. Akkor a média azt írta, utolsó perceiben a PUBG-vel játszott, valószínűleg tehát a játék miatt kapott agyvérzést. Most a middleeastmonitor.com arról számolt be, hogy egy kilenc éves kisfiú Szíria észak-nyugati részén

a PUBG miatt hunyt el.

 

A történet szerint a gyerekek a való életben reprodukálták a játékot, vagyis PUBG-sat játszottak odakint. A lap szerint a hírről a helyi média számolt be, ahol egyértelműen a PUBG című játékot okolták a történtek miatt. A gyerekek állítólag ugyanis úgy tettek, mintha a való életben is PUBG-t játszanának. A hír azonban természetesen több kérdést is felvet, például azt, hogy hogyan került a kilenc évesek kezébe éles lőfegyver?

A hónap elején a news18 arról számolt be, hogy Indiában egy 12 éves kisfiú holttestére bukkantak, aki állítólag egy barátjával játszott PUBG-t. A hír szerint egyikük csalással vádolta a másikat, mivel mindig nyert, amikor online játszottak. A veszekedés valószínűleg tragédiába torkollott.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×