Úgy tűnik a Sony és az HBO szépen egymásra találtak, kettejük szerelméből pedig egyre több exkluzív címből készülhet majd sorozat.

Úgy tűnik a Sony nagyon rákapott az exkluzív játékainak az adaptálására, hiszen egy ideje már készülget az Uncharted mozi, ahogyan az HBO gondozású The Last of Us sorozat munkálatai is megkezdődnek hamarosan.

Most azonban még tovább bővülhet az adaptációs tarisznya, legalábbis a The Hashtag Show újságírója, Nick Santos szerint mindenképp, aki azon kevesek közé tartozik, akik biztosra tudni vélik a szintén Home Box Office gyártású Bloodborne sorozat létezését.

Derült égből boss fight!

A portál azt állítja, hogy a sorozat (első évada?) nyolc részes lesz, az epizódok pedig egy-egy boss harcban ér véget. A nem túl kacifántos történet is nagyjából így fog összeállni a végére, ami a játék ismeretében talán nem is olyan meglepő. Szereplőket egyelőre még nem kezdtek el castingolni, de az HBO elvileg kaszkadőri múlttal is rendelkező valakit keresne a főszerepre, melyen ugyancsak aligha lepődünk meg.

A munkálatok még egészen korai fázisban tartanak, pár koncepciós rajzon és a forgatókönyv rendkívül korai vázlatán kívül semmi nem létezik még belőle, így ha a pletykán túl tényleg igaz a hír sem biztos még, hogy végül elkészül. Elégre a From Software remeke videojátékként valóban remekül működik, de élőszereplős sorozatként már jóval nehezebben tudna működni – szemben az egyébként narratív központú Naughty Dog alkotásokkal.

A Sony korábban már elárulta, hogy több exkluzív címét szeretné filmbe és/vagy sorozatba adaptálni, ahogyan a The Hashtag Show néhány régebbi értesülése is bizonyult már igaznak, érdemes ezeket erős fenntartásokkal, egyelőre csak pletykaként értelmezni.

Te örülnél egy Bloodborne sorozatnak? Hogyan tudnád elképzelni élőszereplős sorozatként?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×