Kevesen tudják, hogy a TikTokon nem csak trendek, táncok és vannak, hanem gaming tartalom is. Hamarosan ezeket díjazzák.

Az talán senki számára nem meglepő, hogy a TikTok továbbra is egy igen népszerű platform, ahol a felhasználók vicces videókat, trendi mémeket és egyéb tartalmat tehetnek közzé. Azzal viszont talán kevesen vannak tisztában, hogy bizony gaming tartalom is jelen van a platformon. Többek között a streamerek azok, akik egy-egy klipet töltenek fel egy közvetítésből, hogy népszerűsítsék munkájukat. Úgy tűnik, hogy a TikTok felfigyelt erre, így most pont a platform gamereit díjazzták.

Elindult (és már lezajlott) a gamer tehetségkutató – A TikTok Gamers Got Talent.

Mi az a TikTok Got Talent?

A TikTok összefogott az Enthusiast Gaming és az e.l.f Cosmetics cégekkel, hogy létrehozzák ezt a gamer tehetségkutatót. Az elmúlt hetekben a TikTokon keresték a nagy gamer tehetségeket. A időszak alatt a platform kifejezetten a gaming tartalomra összpontosított, a rejtett tehetségeket keresve.

Arról sajnos nem árultak el sokat, hogy mi alapján választják ki a nagy gamer szupersztárt, de ennek következtében egyre több gaming tartalom jelent meg a TikTokon. A TikTok 250 ezer dolláros nyereményalappal készült a győztesnek. A verseny díjazottjairól többek között Nickeh30, Muselk, Toripareno a Luminosity Gamingtől dönt hamarosan.

Lehet még jelentkezni?

Sajnos nem. Mi is csak most vettük észre, hogy a keresési időszak már lejárt, a nagy tehetségkeresés április 27 és május 2 között zajlott. Most már csak annyit tehetünk, hogy végigböngésszük a TikTokot, megnézzük a klipeket és megvárjuk, hogy ki lesz a győztes. Persze, ha az elmúlt időszakban töltöttél fel tartalmat, még van esélyed.

A TikTok egyébként ezzel kívánja bebizonyítani, hogy helyet biztosít a gaming tartalomnak. Lehet, hogy ahhoz, hogy sztárrá válj a TikTokon nem is kell ez a verseny. Ráadásul lehet, hogy hamarosan megismétlik.

Te fent vagy a TikTokon?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×