Az Epic Games nem gondolta át a dolgot.

A héten zajlik az FNCS kvalifikációk harmadik etapja. Ez az utolsó lehetőség a triók számára, hogy bekerüljenek a következő, semi-finals szakaszba. Azt nem mondhatjuk, hogy nem próbálkoznának újabb módszerekkel a bejutásra.

 

Néhányan a halak kicsit túl erősre sikerült gyógyító erejét próbálják kihasználni, mellyel egy kis szerencsével konzisztens eredményt lehetett elérni. Az Epic Games próbálta is nerfelni a dolgot, de nem igazán sikerült, így is bőségesen haraptak a horogra a Small Fry példányok is.

 

Ami azonban a közösség még nagyobb részét is megdöbbentette, hogy milyen OP lehet a Flame Bow a végjátékok során. Az Epic Games a Wild Weeks keretein belül növelte a héten a „tüzes” tárgyak loot rate-jét. Pénteken és szombaton a Twittert elöntötték a fenti videóhoz hasonló klippek. Ahogy láthatjuk, a játékos gyakorlatilag csak spameli a tüzes nyilakat és folyamatosan kapja az öléseket, kiábrándító.

 

Az Epic Games kicsit későn, szombat este kapcsolt csak, ekkor távolították el a fegyvert a kompetitív playlistekről, addigra már az egyik szombati session is lezajlott. Reméljük a jövőben a cég jobban odafigyel a fegyverek balanszolására, mert jelenleg nem úgy tűnik, hogy bármennyire is érdekelné őket, túl lassan reagálnak.

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=producthttps://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×