A Toei Animation idő előtt leplezte le a következő Dragon Ball mozi érkezését.

Jó dolog mostanság Dragon Ball rajongónak lenni, hiszen a pár éve újraindult sorozat végre a többi alkotás minőségén is képes volt javítani. A 2018-as FighterZ, illetve a 2020-as Kakarot játék sem lett egy rossz alkotás, de ott van még jelenleg is futó mangasorozat és a Super-féle Broly egész estés animációsfilm is, melyek szintén melegséggel tölthették el a Vegita és Son Goku bunyókra kiéhezett közönséget.

Most azonban úgy tűnik, hogy a Toei Animation egy újabb egész estés néznivalóval ajándékozna meg minket, legalábbis ezt sikerült idő előtt lelepleznie a japán vállalat európai oldalának. A véletlen szivárgás szerint május 9-én hivatalosan is bejelenthetik a 2022-ben érkező második Super (a DB-kánon szerinti 21.) mozit.

Különböző értesülések szerint a Toei valójában ebben az évben szerette volna bemutatni az új mozit, de a koronavírus-járvány következtében elhúzódott munkálatok miatt inkább 2022-ig odázták. A szinopszisról egyelőre nem tudunk sokat, az viszont egészen biztos, hogy a végére hőseink elképesztő erőre tesznek majd szert – ahogyan nyilván rogyásig lesz csillagharcos bunyóval.

A japán stúdiónak egyébként nem ez az egyetlen kultikus visszatérője: a Japánban már 2020-ban bemutatott Sailor Moon Eternal mozija június 3-án debüdál magyar felirattal (is) a Netflix kínálatában.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×