xQc bunkó rajongói gyűlölködő leveleket küldözgettek a LadyHope-nak, amiért aztán ki is tiltották őt.

Egészen nevetséges és érthetetlen okokból tiltott le egy streamert a Twitch, amire tulajdonképpen nem is nagyon van ésszerű magyarázat.

A történet nagyon röviden annyi, hogy a GTA streamjeiről elhíresült Emma „LadyHope” Guyan gyűlölködő és kifejezetten mocskolódó üzeneteket kapott Felix „xQc” Lengyel rajongóitól, amikből példaként elkezdett felolvasni párat az egyik élője során.

A Twitch algoritmusa azonban egyszerűen fogta a hölgyet és gyűlöletbeszéd okán kitiltotta a platformról.

A teljes sztori ez volt és lett az ügy vége:

A NoPixel egy szerepjátékos szerver a Grand Theft Auto Online-hoz, amelynek népszerűsége az olyan streamelőknek köszönhetően nőtt meg, mint Hedisaurus, Ray__C, DisbeArex és xQc. A szervernek szigorú szabályai vannak, miszerint a játékosoknak karakterükben kell maradniuk, amikor a NoPixel többi tagjával játszanak.

A játékosok nem említhetnek olyan dolgokat, amelyekről a való életben tudnak, és ténylegesen is úgy kell viselkedniük, mintha féltenék a karakterük életét, ha azok veszélybe kerülnek. Ezzel egy hihető világot teremtenek, amelyre a nézőik is ráhangolódnak, és egy tévésorozathoz hasonlóan követhetik a karakterek történetét. xQc két különböző karaktert, X és Paul Pierre testvérpárost alakítja.

Egy napokban lezajlott livestream során LadyHope karaktere, Lily Pond letartóztatta X-et, amire a streamer panaszkodott is, mivel szerinte a játékon belül nem volt erre nyilvánvaló bizonyíték. Ezen felbuzdulva xQc rajongói gyűlöletlevelekkel zaklatták LadyHope-ot, aki a végére ezt teljesen megelégelve, és hogy bemutassa miként viselkednek vele, a saját streamjén hangosan elkezdte felolvasni a kommenteket.

Igen ám, csakhogy kontextus nélkül kiklippeltek belőle egy részt, ami el is kezdett szépen terjedni. Ezt kapta be a Twitch algoritmusa, ami azonnal tiltott a vétlen és sértett lányt.

LadyHope ezután természetesen sérelmezte a dolgot, ami végül célt is ért, a Twitch pedig bocsánatkérések közepette feloldotta a bant.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×