Korábban felröppent egy elég vad pletyka, ami szerint már készül a The Mandalorian játék, most pedig már azt is meglebegtették, hogy kik dolgozhatnak rajta.

Az újraalakuló Lucasfilm Games tavaly év végén szinte a semmiből jelentette be, hogy megvonják az EA kizárólagos Star Wars játék készítési jogosítványát, majd ugyanazzal a lendülettel közölték, hogy több kiadóval már meg is állapodtak bizonyos játékokról.

A szerencsések között volt az Assassin’s Creed-Far Cry gyáros Ubisoft is, akik abban a pillanatban feltett kézzel jelezték büszkén, hogy készülőben van náluk egy Csillagok Háborúja cím. A feladattal nem is akárkit bíztak meg, mint a The Division sorozatot is jegyző Massive Entertainment csapatát.

Mindeközben az utóbbi napokban felröppent egy olyan pletyka is, mely szerint pár alakuló projekt közül az egyik a The Mandalorian játékadaptációja, azt viszont nem tudni, hogy hol és kik fejlesztik, de esélyes, hogy Xbox exkluzív lesz.

Nos, most egy iparági bennfentes, az XboxEra egyik alapítója, Shpeshal Ed állt elő egy újabb pletykával, melyen azért is érdemes morfondírozni kicsit, mert korábban már sokszor bizonyult megbízható forrásnak.

A The Mandalorian játék a Ubisoftnál készül!

Az állítás, miszerint a The Mandalorian játék nemhogy készül, de pont a Ubisoftnál, nem is lenne olyan meglepő. A The Mandalorian koncepciója, tehát a folyamatos utazgatás a nyílt világban, tele mellékküldetésekkel és érdekes karakterekkel tulajdonképpen a francia kiadó agyonjáratott receptjébe vágna.

Továbbá kevés olyan stúdió van a világon, amely nem csak járatos a hasonló koncepciójú játékok készítésében, de a mandalórihoz méltó gunplayt is képes hozni, míg a szerepjátékos elemekkel is remekül tud bánni. A Massive Entertainment pedig véletlenül pont egy ilyen csapat.

Hangsúlyozandó, hogy a Ubisoft Star Wars-címével kapcsolatosban semmi hivatalosat nem tudni, a The Mandalorian játékról pedig még kevesebbet, és az is egyelőre csak pletyka. Rengeteg a potenciál a kiszivárgott és/vagy híresztelt játékkal kapcsolatban, de amíg hivatalos bejelentés nem történik, addig minden csak spekuláció. Mivel azonban Din Jarin története hatalmas népszerűségnek örvend, nagyon is sok értelme lenne annak, hogy valóban készüljön egy videojáték-adaptáció.

De még ha ez igaz is, szinte biztosan nem látunk belőle semmit sem 2023 előtt, addigra pedig már nagy eséllyel túl leszünk a sorozat harmadik évadán is – amiből akár még inspirálódhatnak is a fejlesztők.

Te mit gondolsz, igazak lehetnek a pletykák? A Ubisoftnál tényleg egy The Mandalorian játékon dolgozhatnak?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×