Nincs frissítés hiba nélkül! Ezúttal egy rég látott ismerőst hozott vissza egy bug.

Érkezett egy új Warzone Season 3 patch, ami egy picit talán több dolgot is tartalmazott, mint amennyit kellett volna. A játékosok Verdansk és Rebirth Island szerte egyre többször botlanak a már egy ideje kivett minigunba, melyről először azt hihettük, hogy valami meglepi lehet, de közel sem erről van szó.

A problémát viszonylag hamar lereagálta a Raven, amely egy hotfixel gyorsan elejét vette a dolognak, így mostantól elvileg már nem lenne szabad találkoznunk vele – már ha eddig szabadott volna, ugyebár…

„Egy Warzone Playlist frissítést élesítettünk, ami megakadályozza, hogy a minigun spawnoljon a supply boxokból” – olvasható a Raven Software tweetjében. Tekintettel arra, hogy kevesebb mint egy napig volt jelen, a minigunnak nem volt túl sok lehetősége arra, hogy felborítsa az egyensúlyt vagy a szükségesnél nagyobb káoszt okozzon, de ha véletlenül mégis találkozol vele, akkor érdemes lehet jelezni azt a fejlesztőknek.

Az viszont már más kérdés, hogy minderre egyáltalán hogyan volt lehetőség?! A lehetséges válaszok között nem elvethetően az is felmerülhet, hogy a minigun – a kéretlen cameo után – hamarosan ténylegesen visszatérhet a játékokba.

A kérdés csak az, hogy jelenleg ez mégis kinek hiányozna?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

 

×