A The Division nem kevés tartalommal fog hamarosan univerzummá bővülni, melynek fontos pontja lesz a teljesen ingyenes spinoff is.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Ubisoft valóban hosszútávon tervez a The Division sorozattal, amit mostantól kezdve inkább brandként, egy univerzumként fog működni.

Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a The Division név alatt több, egymástól akár független alkotások is jöhetnek, sőt, jönnek is. Ugyanezzel a lendülettel ugyanis bejelentették a The Division 2 már javában készülő következő tartalmi frissítésének érkeztét, illetve leleplezték a

teljesen igyenes, free-to-play modellű The Division: Heartland spinoffot, illetve a The Division Mobile-t is.

[UN] [News] An Update on the Tom Clancy’s The Division Universe

A fősodorbeli tartalmakat természetesen továbbra is a Massive Entertinment dirigálja, amibe nyilvánvaló okokból (egy Star Wars játékon is dolgoznak) besegít nekik a Ubisoft bukaresti stúdiója.

Az ingyenes Heartlandről sokat nem tudunk: 2021 végén – 2022 elején jelenhet meg, a Ubisoft egyik belsős csapata, a Red Storm készíti, és egy teljesen új helyszínre repít minket (tippre Texas és erdejét mondanám). A tesztek viszont biztosan idén kezdődnek, amire Ubi profillal már jelentkezni is lehet lelkesen. A mobilos inkarnációról a készültén kívül semmit nem tudtunk meg, erről majd az év későbbi szakaszában fognak ezt-azt elárulni.

Természetesen nem feledkeztek meg a Netflixen debütáló Divízió moziról sem, aminek főszereplője az új Marvel-moziverzum-féle Mysteriót is alakító Jake Gyllenhaal és a többek között az IT, az Interstellar és az X-men színésznője, Jessica Chastain lesznek. A kettő között pedig a könyvmolyoknak is kedveskednek egy The Division kötettel is, ami a The Division 2 eseményei után játszódik.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×