Lehet, hogy van valaki, akinek tetszenek a Valorant mapok, de maga a játék nem. Hát akkor építsük be azokat a CS:GO-ba, és kész.

A Valorant kétségtelenül az egyik legnagyobb kompetitív FPS játék lett, mióta megjelent. Természetesen sokan gondolják, hogy egyértelmű koppintása a CS:GO-nak. Ettől függetlenül a játék sokak tetszését elnyerte. Vannak persze olyanok is, akik a játékmenettel annyira nem tudnak azonosulni, az érdekes mapokat azonban kipróbálnák.

Ha azon gondolkodták, hogy lehet-e Valorant pályán játszani a CS:GO-ban, akkor itt a válasz.

A népszerű CS:GO Youtuber, TheWarOwl március 30-án tett közzé egy videót, melyben azt mutatta be, hogy CS:GO-ban játszott több Valorant pályát is. Többek között látható volt Split, Ascent és Bind is.

 

WarOwl már a videóban is megerősítette, hogy a pályák nagyon jól futnak a CS:GO-ban. Persze kissé sajátos módon jelennek meg a Valve játékában, de igazán szórakoztatóvá tehetik a játékot. Itt aztán nem kell félni a Valorant különös karaktereinek képességeitől.

A legjobb az egészben, hogy most már bárki kipróbálhatja a mapokat a CS:GO-ben. Bár ezekhez ugye nincsen hivatalos szerver, néhány baráttal közösen simán el lehet szórakozni rajtuk.

Itt töltheted le a Split pályát

Itt töltheted le a Bind pályát

Ne feledd, hogy ezek a pályák nem hivatalosan kerültek a CS:GO-ba, szóval előfordulhatnak bugok a játék közben.

×