Ha nem tudod hogyan kezdj bele, most segítünk.

A CARV.2 tactical rifle végre megérkezett a Warzone-be és a Cold War-ba. A 3. szezon kezdeténél néha felszedhettük a földről, most viszont teljes mértékben elérhető a játékban. Pár Call of Duty fan már ismerheti ezt a fegyvert az eredeti Black Ops játékból, G11 néven. Természetesen a fegyver egy Bundle-el érkezett, amit 1200CP-ért megvásárolhatsz.

Így oldhatod fel az új fegyvert 3 különböző módon.

Először is, fontos tudni, mit is kell tenni, hogy felold a CARV.2-t.

CARV.2 Challange

A CARV.2 feloldásához meg kell ölnöd két vagy több játékost (egymás után) 10 különböző befejezett mérkőzésen, tactical rifle használatával.

Plastik Prototype Bundle @1200 CP

Nos, ez könnyebb mondani, mint véghez vinni, szóval itt van 3+1 tipp, amivel gyorsan feloldhatod az új fegyvert.

Első és leggyorsabb: Cold War és Cold War Zombies

Ha megvan a Cold War, akkor kétféleképpen is fel tudod oldani a CARV.2-t.

  • Választhatod a Multiplayert, ahol a fent leírt feladat után végig kell játszanod a kört, vagy nem fogja számolni a küldetést.
  • Ha szereted a Zombies-t, akkor 250 longshot kill. Ez pofon egyszerű Outbreak-en, csak messzebb kell lenned a zombiktól.

Ez a két mód körülbelül egy órát vesz igénybe.

Ha nincs meg a Cold War, akkor marad a Warzone.

A CARV.2 feloldásához a Warzone-ban a gyorsabb tempójú módokat, mint a Plunder és a Rebirth Island kell előnyben részesítened, miközben egy gyors TTK-val rendelkező tactical rifle-t kell használnod. Fontos, hogy itt rendes kill kell nem down, szóval nem lesz egyszerű dolgod. Általában ha megadta a két kill-t, akkor ezután ki tudtál lépni Plunderből és kezdhetted a másikat, most viszont kering egy pletyka, miszerint nem adja meg a fegyvert a 10 Plunder után, illetve egy másik challange-et ad. Szóval kellemetlenségek elkerülése érdekében, toljátok le az egész meccset.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen úton fog belepiszkítani a mostani metába.

×