Egyre több és több információ látja napvilágot a hosszú pernek köszönhetően.

A kiszivárgott Fortnite dokumentumból amiról már írtunk nektek, kiderült, hogy az Epic Games állítólag nagyon sok kollaborációt tervezett a 2020-as évre, ám ezek eltolódtak vagy sajnos nem biztos, hogy megérkeznek valaha a játékba. Most az is kiderült, hogy nagyszabású játékbeli koncerteket terveznek

Ariana Grande és Lady Gaga részvételével. Elég érdekes felvetés lenne a Fortnite köreiben.

Ariana Grande és Lady Gaga a 2020-as MTV Video Music Awards-on

A 94 oldalas dokumentum 2020 júniusából származik, és az Epic Apple ellen folyamatban lévő perének részeként került nyilvánosságra. Rávilágít a számos potenciális crossoverre és együttműködésre számos popsztárral, sportolóval és más videojáték-franchise-okkal, amelyek állítólag a Fortnite számára készültek.

Az állítólagosan fontolóra vett tervek között szerepeltek J Balvin, Ariana Grande és Lady Gaga játékon belüli koncertjei, amelyeket 2020 szeptemberére, októberére és decemberére tűztek ki. Eddig csak Balvin adott virtuális koncertet a játékban, mégpedig a Party Royale módban, 2020 Halloweenjén. Azt egyelőre nem tudni, hogy Grande és Gaga fellépésének továbbra is otthont ad-e az Epic.

Twitter @iHeartRadio

Jelenleg nem világos, hogy az összes ilyen együttműködést és eseményt teljesen eltörölték-e, vagy a jövőben érkeznek a Fortnite-ba.

Ti részt vennétek a koncerteken, ha az Epic mégis megtartaná őket?

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×