Kiadót szerzett a 2018 óta early access-ben lévő Ground Branch, amit az eredeti Rainbow Six vezető dizájnere és csapata készít.

A csapat-alapú taktikai FPS-ekért rajongó játékosok már egy ideje pörgethetik a tagadhatatlanul Tom Clancy ihletésű Ground Branch-ot, ami 2018 óta korai hozzáférésben leledzik a Steamen. A játék az R6: Siege egyik, de a legnagyobb vetélytársának számít, ami nem is véletlen, ugyanis a négyfős fejlesztőcsapat élén az a John Sodenecker áll, aki az eredeti Rainbow Six és Ghost Recon sorozatoknak volt egy vezető fejlesztője.

Az eddig függetlenségét őrző csapat azonban nagy bejelentéssel szolgált a játékosoknak, miszerint a játék kiadásában megállapodtak az éppen újjászülető MicroProse-al.

A csapat a döntést azzal indokolja, hogy az utóbbi időben több nehézséggel is szembe kellett nézniük, a MicroProse pedig elhozzá számukra a kívánt stabilitást. Sőt, a kiadó a fejlesztésbe sem szól bele, ők csupán a marketinget fogják intézni, így továbbra is úgy haladhatnak a v1.0 felé, ahogyan tervezték.

A bejelentéshez egy nagyon feszes előzetest, illetve egy remek Steames akciót is mellékeltek:

 

Őszintén szólva nagyon hadilábon állok azokkal a korai hozzáférésű játékokkal, amikért pénzt is kérnek. A személyes megfejtésem a jelenségről az, hogy a fejlesztők így nem csak ingyen munkaerőhöz, tesztelőkhöz jutnak, de még pénzt is keresnek rajtuk – ami nyilván egy ilyen kis csapat esetében indokolt lehet, azonban megvannak a veszélyei is.

A MicroProse azonban garantálja a Ground Branch megjelenését, amit most két napig akcióssá is tettek. Így most 25€ helyett 21€-ért szerezhetjük be Steamen, és még csak kockáztatni sem kockáztatunk sokat, hiszen több mint 3000 értékeléssel a „Nagyon pozitív” plecsnit kapta.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×