A Nike x Playstation kollaboráció folytatódik.

Az Instagramon március végén bukkantak fel képek, amelyeken Paul George legújabb Nike cipőjének PlayStation 5 témájú párja látható, sőt amiken az LA Clippers játékosa a fehér cipőt viselte egy mérkőzésen.

A Nike bejelentette, hogy a PG 5 „PlayStation 5” cipő még ebben a hónapban forgalomba kerül, 120 dolláros, nagyából 36.000 forintos kiskereskedelmi áron.

A „kiválasztott” régiókban május 14-től lehet majd kapni egy pár PS5 cipőt, míg Észak-Amerikában május 27-én jelenik meg. Arról egyelőre nincs hír, hogy mekkora lesz a kínálat, bár a Nike.com-on, a SNKRS alkalmazáson és bizonyos kiskereskedelmi helyeken keresztül is megvásárolható lesz. Szóval tartsd nyitva a szemed, ha érdekel, vagy csak keresd őket az NBA 2K21-en belüli Nike Store-ban, ahol a játékosok holnaptól kezdve feloldhatják.

A Nike és a Sony szerint a két vállalat tervezői szorosan együttműködtek a cipő elkészítésében, még a konzol bejelentése előtt. Így a SIE művészeti igazgatója, Yujin Morisawa „művészi víziója és kreatív elméje” inspirálta a cipőt, amely felsőrészén PlayStation-formák, a talpazaton pedig a PS5 dizájnjára utaló utalások találhatók.

Nem valószínű, hogy ez a cipő valaha is eléri a Nike 2006/2009-es lakkbőr Air Force 1 együttműködésének ikonikus státuszát, mivel hiányzik belőle a korábbi Paul George / PlayStation cipőkön látott világítós hangulat. Mégis, 120 dollárral sokkal olcsóbb az induláskor, és valószínűleg olcsóbb lesz a StockX-en, mint egy tényleges PlayStation 5 konzol, amelyet jelenleg körülbelül 710 dollárért árulnak.

Azért valljuk be, aki elrakta ezt a cipőt, az nagyot kaszált rajta.

×