Az ingyenesen játszható, hibrid lövöldözős játék a Twitch drop-esemény után bárki számára játszható, bár még csak early access formában.

Miután igen pozitív értékeléseket kapott a korlátozott időre szóló Twitch Drop eseményen, a Scavengers című többjátékos lövöldözős játék mostantól Early Access címként elérhető PC-n. Ennek örömére a fejlesztő Midwinter Entertainment egy új trailert tett közzé,

amelyből a játékosok mindent megtudhatnak a játék játszható változatában működő rendszerről.

 

A játékuk népszerűsítése érdekében a Midwinter egy Twitch-esemény keretében kiadta a közelgő, ingyenesen játszható multiplayer shooter korai változatát. Az esemény során a játékosok kipróbálhatták a Scavengert, de egyedi dropokat is kaphattak, ha a többi játékos streamjét nézték.

Ez egyidejűleg 120 ezer egyedi nézőszám csúcsát eredményezte, a Scavengers pedig a 6. legnézettebb játék volt a Twitchen. A fogadtatás sokkal jobb volt, mint azt a fejlesztők előre gondolták, így múlt szombaton, május 1-jén megjelent a Scavengers korai hozzáférésben a PC-s játékosok számára.

De milyen játék is ez?

A Scavengers egy olyan jövőben játszódik, ahol a Föld elpusztult, és mutánsok vették át az uralmat, a háromfős csapatoknak pedig az elveszett adatpontokat kell összegyűjteniük, miközben az életükért kell küzdeniük. A többjátékos játékban keveredik a PvE és a PvP. Minden csapatnak gondosan kell megválasztania egyedi képességekkel felvértezett felfedezőit, hogy túléljék a romos bolygón várakozó fenyegetéseket, és felvegyék a harcot a rivális csapattal.

Early Access címként a Scavengers folyamatos frissítéseket kap a közösség visszajelzései alapján, mielőtt hivatalos megjelenési dátumot kapna. Ezt a meghosszabbított fejlesztési időt a fejlesztők arra fogják felhasználni, hogy kijavítsák a játékosok által már most is észlelhető problémákat. Mint például a rossz optimalizálást, ami a fő oka annak, hogy a Scavengers csak 53%-os pozitív értékeléssel rendelkezik a Steamen. A Scavengers még hibásan is sikeres, a fejlesztők által visszaigazolt több mint 100 ezer játékossal.

Ez azt jelenti, hogy idővel akár a következő multiplayer shooter szenzációvá nőheti ki magát.

Honnan tudom letölteni?

A Scavengers most már bárki számára ingyen elérhető Early Acess formában a Steamen és az Epic Games Store.

Mit gondoltok, adtok neki egy esélyt?

×