Az Arcane, a Riot Games League of Legends univerzumán alapuló első animációs sorozat idén ősszel érkezik a Netflixre.

A Riot Games két évvel ezelőtti 10 éves jubileumi ünnepségén bejelentette az Arcane-t. Egy animációs sorozatot a League univerzumában, amely a tervek szerint tavaly jelent volna meg, de a COVID-19 miatt késett.

A sorozat „az utópisztikus Piltoverben és Zaun elnyomott földalatti városában játszódik. A történet a Liga két ikonikus bajnokának eredetét követi nyomon – és a hatalmat, amely szétszakítja őket”.

A Netflix által közzétett 19 másodperces teaser trailer nagyjából megerősíti, hogy a két központi karakter Vi és Jinx, valamint egy gyors pillantást vet Zaunra és Piltoverre, két steampunk városra, amelyek a fejlett technológia megszállottjai.

 

Nagy a valószínűsége, hogy más bajnokok is felbukkannak mellékszereplőként, nevezetesen Ezreal, Singed, Ekko, Janna és Caitlyn, saját háttértörténetükkel együtt.

A sorozatot a Riot Games fejleszti és gyártja, és 2021 őszén jelenik meg a Netflixen. A Netflix videojáték-adaptációkkal kapcsolatos múltját tekintve ez nem meglepő, hiszen a Netflix már a Castlevania, a The Witcher, valamint a hamarosan megjelenő Resident Evil: Infinite Darkness, Assassin’s Creed, Splinter Cell sorozatokat is elkészítette.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×