Egy ismert szivárogtató, aki már sok mindent megjósolt, most a Grand Theft Auto 6 megjelenési dátumáról rántotta le a leplet. Vajon hihetünk neki?

Bár a Rockstar még mindig nem jelentette be hivatalosan a GTA 6-ot, természetesen szivárgás, spekuláció és feltételezés rengeteg akad róla az interneten. Legutóbb a GTA rajongók például azt gondolták, hogy a GTA 6-ot teszteli a Rockstar, amihez tesztelőket keresnek. Mivel a rajongók között egyre nagyobb a vita azzal kapcsolatban, hogy mit tartalmaz majd a játék a cselekményt, a helyszínt és annak hosszát illetően, abban mindenki egyet ért, hogy a játék bejelentése nincs már messze.

A bennfentes ViewerAnon szerint azonban a Rockstar csak 2023-ben adja ki a GTA 6-ot.

 

Természetesen a szivárogtató pont a múltkori hírre reagált, amikor a rajongók szentül hitték, hogy a Rockstar állásajánlatai a GTA 6 tesztelésére utalnak. Sokan azt hitték, ezzel elérkezett a fejlesztés a végső szakaszba és hamarosan jön a bejelentés.

„A vállalatok évekkel előbb elkezdik egy játék tesztelését. A Rockstar tavaly 2023-ra lőtte be a GTA 6 megjelenését” – mondta egy Twitter bejegyzésben ViewerAnon.

Persze jogos lehet a kérdés, hogy ki ez fickó, és miért érdemes adni a szavára? ViewerAnon korábban olyan sikerfilmekről rántotta le a leplet idő előtt, mint a Godzilla vs Kong, a Star Wars, a Justice League és a Pókember. Tekintettel arra, hogy a GTA 6 is hatalmas projekt, nem kizárt, hogy a szivárogtatónak van némi fogalma arról, hogy mi is történik a Rockstar háza táján.

Persze mivel a Rockstar tavaly döntötte el, hogy 2023-ban adja ki a címet, így talán további csúszás is lehet belőle, köszönhetően a koronavírus-járványnak. A vállalat jelenleg még inkább a GTA 5 next gen kiadásával foglalkozik, amit azt gondolom, a rajongók már nem annyira várnak.

Ez tehát azt jelenti, hogy sokart kell még várnunk. Nagyon sokat.

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product
Borítókép: DaniGaming

×