Mire észbe kapunk, már megint lassan a hét felénél járunk, és nem elég, hogy megkapjuk a következő TOTS adagot, nyakunkon a 6. szezon.

Kijelenthető, hogy a játék legtermékenyebb része a TOTS időszak, mikor sorra kapjuk a jobbnál jobb lapokat, valamint SBC kihívásokat, illetve Objectiveket. Ugyanakkor a játékmenet rengeteg helyen borzasztó, és érthetetlen módon működik, de az új kontentek életben tartják a FIFA 21-et. Ennek egyik érdekes láncszeme a Season Progress fül alatt található szintekre, valamint fejlődésre építő rendszer.

Mikorra várható a Season 6 megjelenése?

Az indulás egészen pontosan május 7. napján, 19:00-kor várható, megannyi új jutalmat hozva magával, na meg persze különböző kiegészítőket, játékosokat.

Milyen Rewardokat várhatunk a Season 6 megjelenésétől?

Egy lelkes Twitter felhasználó sietett újfent segítségünkre, aki a következőt posztolta fiókja oldalán:

 

Természetesen a hivatalos megjelenésig nem tudunk minden jutalomról biztosat, ám annyit igen, hogy jönnek a jól megszokott darabok, mint a Coin Boost, vagy Packek. Érdekes, idén mennyire visszavették a Loan Iconokat, mikor bizonyos szintet elér a játékos.

Ebből a Tweetből is jól kivehető, hogy a kiegészítők terén nem fukarkodik az EA. Témáját tekintve a Tűz és Jég kontraszt tűnik ki, bár ez szerintünk a legtöbb embert hidegen hagyja.

Milyen Season 6 Storyline lapokat várhatunk?

A pontos kilétüket ugyan homály fedi, értékeléseiket könnyedén ki lehet következtetni. Amint az adott játékos eléri a 15-ös szintet, kap egy 87-88 közötti fekete hátterű lapot. 30-as szint esetén, vagyis mikor kigyűlt számunkra a 100.000 Xp, akkor három 90+ opcióval is számolhatunk.

Season 5-ben Lamela, Briand, illetve Candreva lapja elérhető, egészen péntek este 18:59-ig.

Nektek sikerült elérni a 30. szintet?
https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×