Új, havonta jelentkező cikksorozatunkban olyan Twitch streamereket mutatunk be, akik munkájuk és attitűdjük alapján sokkal több figyelmet érdemelnének.

Az utóbbi időben bizony nagyon felpörgött a Hot Tub meta a Twitchen, és mivel ilyen-olyan okokból, de most mindenki azokra van kiélezve különösen könnyű elmenni a kevésbé ismert, rejtett gyöngyszemek mellett. De egyet se félj, ahogyan korábban megígértem, úgy ezúttal is elhoztam pár olyan feltörekvő Twitch streamert, akikről úgy gondoltam, hogy a belerakott munkájuk alapján jóval több figyelmet érdemelnének – szám szerint most négyet.

Bocsi srácok, de a Hot Tub-ra való tekintettel hímnemű tehetségek ezúttal nem fognak szerepelni a listán, melyen olyan hölgyek kaptak helyet, akik a fürdőrucira vetkőzött, saját magukat prostituáló „kollegináikkal” szemben állítanak egy kifejezett jó példát a megtörhetetlen munkájukkal.

A kiválasztási szempontok természetesen teljesen szubjektívek voltak, viszont számításba vettem a tartalomgyártók streamjeikbe fordított munkáját és a nézőikhez való hozzáállását, míg kirázó tényező a követések számában megfigyelhető gyanús anomália lehet – kivéve, ha az önnönhibáján kívül történt. Az adatok a SullyGnome és a TwitchTracker oldalak összevetéséből származnak.

Lássuk is, hogy kikre érdemes figyelni a Hot Tub helyett!

2sofix

Hali, Zsófi vagyok. Mostanság sokat játszom, amit elpazarolt időnek éreztem, majd egy kedves ismerősöm javasolta, hogy streameljem. Eddig nem bánom, hogy hallgattam rá” – áll a bemutatkozójában.

Nos, remélem a későbbiekben sem fogja megbánni! Ezzel pedig nem is vagyok egyedül, hiszen áprilisban átlagosan már 28-an várták az élőit Twitchen, de volt olyan is, hogy több mint 60-an csekkolták le éppen mit csinál – pedig egészen új még a platformon. Ezek során általában történet orientált játékokkal játszik, illetve aktívan beszélget a nézőivel, legutóbb például a Detroit: Become Human-t pörgette, de az sem olyan ritka, hogy kirak egy brutál nehéz puzzlet.

A csatornájára látogatva rendkívül pozitív és barátságos hangulat fogadott, aminek köszönhetően másokat is meggyőzött, hiszen 340 már be is követték őt. Zsófi szinte minden nap streamel valamit, átlagosan 3-5 órákat.

natasha_hageen

natasha_hageen - Twitch

Sziasztok,Natasa vagyok, barátaim, ismerőseim biztatása által fogtam bele a streamelésbe, amit nagyon élvezek, mert rengeteg új és kedves embert ismerek meg ezáltal. Az FPS játékok világa egy éve nyílt meg előttem, e mellet nyolc éve elektronikus zenével foglalkozom. A jókedv garantált nálam!” – írja Natasha a Twitch bemutatkozásában.

Natasha a streamjei jelentős részében a Warzone-t pörgeti, méghozzá egyáltalán nem ügyetlenül. Erre jött rá az az átlag 27 néző is, akikre minden streamjében biztosan számíthat, de a követések számában sem áll rosszul, hiszen a cikk írásakor 5289-en vannak a nyomában.

Natasha szintén minden nap játszik élőben, átlagosan 3-5 órákat, de áprilisban volt olyan is, hogy 11 órán keresztül streamelt. Havi bontásban ez 66+ órát jelentett összesen, míg nézői körülbelül 1813 órán keresztül nézték őt.

Witcher_Queen

Witcher_Queen - Twitch

Szia, van kedved velem együtt rettegni?” – kérdezi közel sem véletlenül Witcher Queen, vagyis Szandi. Az Angliában élő és dolgozó lány ugyanis a streamjei legnagyobb részében horror játékokkal ijesztgeti magát és a nézőit. Az utóbbi időben a Blair Witch pörgött nála, de előfordulhat olyan is, hogy Dead by Daylight-ba is botlasz, ha csatornájára tévedsz.

És bizony jól is csinálja, amit csinál, ugyanis átlagosan 30-31-en szokták nézni, amikor élőben játszik, ami április hónapban 3781 órányi nézettséget jelentett. A követések számával sem áll rosszul, hiszen 993-an már belekattintottak az arra vonatkozó rubrikába.

Szandi egészen aktív, ugyanis átlagosan 4-5 órákat szokott streamelni (120-at a hónapban), szinte minden nap, ezért ha szereted a jó társaságot és nem mellesleg a horror játékokat, akkor érdemes lehet lecsekkolnod.

Blackpink993

blackpink993 Videos - Twitch

27 éves streming Girl Még elég kezdő, de minden tanácsot/kritikát szeretettel várok.” – mondja szerényen Blackpink993, aki talán szereti a BlackPink-et.

A nézői már tavaly novemberben rábukkanhattak a csatornájára és nagyon úgy tűnik, hogy nem is nagyon tágítanak mellőle, hiszen azóta átlagosan több mint 20-an vele szoktak tartani az élőiben, 2352-en pedig már be is követék. Leginkább a túlélésre fókuszáló címekkel játszik, sokat pörög nála a State of Decay, az utóbbi időben pedig streamelte a Conan Exiles-t és a Minecraftot is.

Blackpink993 kifejezetten egy aktív streamer, aki áprilisban összesen körülbelül 166 órát volt élő adásban. Ez persze könnyen össze is jött, hiszen naponta 7-8 órákat szokott játszani a Twitchen. A jó hangulat természetesen nála is alapvetés.

Nos, ők lennének április hónap négy felfedezettje, akik a Hot Tubbal szemben nem csöccsel és seggel próbálnak maguknak nézettséget prostituálni.

Erős szavak tudom, de hát annak is megvan a maga platformja, meg a rendes gamer lányoknak is, akik most nekik köszönhetően kevesebb rivaldafényt és teret kapnak a kibontakozásra.

Nem találod a kedvenced? Írd meg nekünk kommentben!

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×