A Fortnite legújabb frissítésével két rajongók által közkedvelt fegyver visszakerült a játékba. Mutatjuk melyek.

A Fortnite-ba nemrég egy váratlan gyorsfrissítés érkezett, ami a különféle játékbeli fejlesztések mellett természetesen hibajavításokat is magával hozott. Persze a következő elem nem egy nagy javítás, de a játékosok meglepődhettek azon, hogy újra visszakerült két fegyver a címbe:

a Tactical Shotgun és az Infantry Rifle.

Az Epic Games játékának jelenleg a Chapter 2 hatodik évadát éljük, ahol leginkább a Primal tematika szerint épülnek fel a fegyverek. Lehet például craftolni. Egy Twitter bejegyzésből viszont az derült ki, hogy a fent említett fegyverek újra teret kaptak a pályán. Mától tehát lootolható a Tactical Shotgun, ami az 5. évad óta nem volt elérhető. Ami az Infantry Rifle-t illeti, legutóbb talán a Chapter 1, 10. szezonjában volt elérhető, szóval jó sok idő telt el.

 

Az új fegyverpáros mellett a Fortnite gyorsjavítás számos más frissítést is hozott. Például megduplázódott (megint) annak az esélye, hogy Crafting alkatrészeket találj a járművekből.

Míg a Tactical Shotgun és az Infantry Rifle a legújabb fegyverek, amelyeket behoznak a 6. évadba, persze vannak újdonságok is. A múlt héten bemutatták az új Exotic Unstable Bowt is. Noha a két visszatérő fegyver nem maga az Exotic, mindkettő elérhető lesz a Legendary kategóriában.

Te szereted az említett fegyvereket?

×