Az Angry Miao bejelentette az úgynevezett AM HATSU vezeték nélküli billentyűzetet, ami több különálló részből áll. Futurista elképzelés, nem olcsón.

Nagyon sokat írunk már arról, hogy a különböző játékokhoz milyen típusú gamer billentyűzetet ajánlunk. Személy szerint viszont az gondolom, hogy a billentyűzetek alapvető külseje, a gombok elrendezése annak ősi megjelenése óta szinte semmit sem változott. Minden billentyűzet ugyanúgy épül fel, és furcsa nekem, hogy senki nem gondolkodott el azon, hogy a gamerek számára hogyan lehet forradalmasítani a billentyűzeteket. Hát, a Miao most megtette.

Itt az extrém egyedi vezeték nélküli gamer billentyűzet.

Az Angry Miao nemrég bejelentette az AM HATSU-t, a világ első alapvetően átalakult, egyedi vezeték nélküli, 3D split ergo billentyűzetét, csekély 1600 dollárért. Igen, ez nagyjából 470 ezer forint.

„Miért nem használja senki a fejlett five-axis CNC-t és a leggyorsabb vezeték nélküli technológiát egy olyan billentyűzet létrehozásához, amely valóban a felhasználóknak készül és valóban javítja a váll és a nyak egészségét?” – mondta Li Nan, az Angry Miao alapítója. „Mert senki sem mer olyan billentyűzetet létrehozni, amely feszegeti a határokat úgy, hogy nem veszi figyelembe a költségeket” – tette hozzá.

Való igaz, hogy még nem igazán volt olyan gyártó, mely szakított volna a hagyományokkal a billentyűzetek kialakítása terén. Ahogy anno kitalálták, most is nagyjából úgy helyezkedik el minden billentyű. Az egész koncepciót egyébként a Westworld című sorozat ihlette, szóval a sorozat rajongói imádni fogják. A billentyűzet ráadásul a gyártó szerint igazán egészséges, mert:

  • Jót tesz a vállaknak
  • Jót tesz a csuklónak
  • A gombok elrendezésének köszönhetően különösen kedvező az ujjaknak

Az AM HATSU egyébként még a fejlesztési szakaszban van, még fél évet kell várni rá. Te kipróbálnád?

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×