Minden bajnokság elérkezni látszik utolsó nagy megmérettetéseihez, így a Fifa berkein belül beindult a TOTS dömping. Mi ezt az 5 srácot várjuk befutónak a francia ligát tekintve.

Hatalmas, valamint kiélezett csatározások zajlottak idén a gallok háza táján is, ami azt eredményezte, hogy a PSG csapata idén kivételesen nem húzza be toronymagasan a hőn áhított serleget. Ennek három, rajtuk kívül eső okát véljük felfedezni: Lyon, Monaco, Lille. Ez annyiban módosulhat, hogy minden bizonnyal két csapatra szűkült a végső bajnok esélyesek listája, mely csapatok a fővárosi Paris, illetőleg a Lille.

Ha beigazolódik, amit most felteszünk, bődületes nevek borzolhatják játékostársaink idegrendszerét világszerte.

Nálunk ez az ÖT ifjú titán harcolta ki a Ligue 1 TOTS szerepeltetést:

1. Wissam Ben Yedder (AS Monaco) (jelenlegi legmagasabb) OVR: 89 TOTS: 95-ös

A francia gólvágó teljesítményével ellenkezőleg a PL TOTS megmutatta nekünk, hogy érdemes visszafogottabban bánni az összértékekkel, ugyan Angliában a legmagasabbra taksált négy focista mindössze 96-os összértékeléssel van felruházva, persze ez is ínyenc szám. Ben Yedder kalandos karriert tudhat magáénak, mely felemásul sikeredett több ponton is, azt azonban nehéz, és botorság is lenne kijelenteni, hogy mióta hazatért, onnantól egy megállíthatatlan bestia a kapu előtt. Jelenlegi szezonjában is megvan minden esélye, hogy övé legyen a legjobb gólvágónak járó elismerés. Tavaly a legidegesítőbb meta lappal rendelkezett, ami idén szerintünk finomodott, de ha mazochisták vagyunk, érdemes egy komolyabb lapja ellen tolni egy meccset, meghozza a kívánt hatást!

2. Houssem Aouar (Lyon) (jelenlegi legmagasabb) OVR: 90 TOTS: 93-as

Mit keres ez a tehetségtől lassan három éve duzzadó játékos még Franciaországban? Erről talán Thomas Partey-t, és az Arsenal csapatát kellene faggatnunk, mivel centikre voltak Aouar szerződtetésétől, a többi már történelem…. Maradt Lyonban, ahol újfent kimagaslóan teljesít, mondhatni Box-To-Box szerepkörben. Legnagyobb erényének a nyomástűrő képességét tartjuk. Szerintem Freeze lapját, amely 86-os értékkel van felcímkézve, egy társunknak sem kell különösebben bemutatnom, mivel egy igazi meta harcos. Majd erre még rátettek egy lapáttal a FUT Birthday alkalmával, ahol már 90-es lapjával kényszerültünk szembenézni, nem őszinte mosollyal arcunkon.

3. Marquinhos (PSG) (jelenlegi legmagasabb) OVR: 87 TOTS: 92-es

Hol van Mbappé, vagy Neymar? – Szólhat az elkeseredett olvasó hangja. Hidd el megértjük, hisz valamelyikük biztosan ott lesz a Ligue 1 TOTS keretében, erre mérget vehetünk. Azonban ennyi támadó felfogású úr után ildomos kicsit szót ejteni a brazil, fodros hajkoronában díszelgő gépezetről, aki a fővárosi egylet csapatkapitányának is mondhatja magát. Ő Marqiunhos, akinek sikerült pótolni a Thiago Silva által hagyott világegyetemnyi lyukat Párizs hátsó részéről. Szintén SBC útján kioldható lapja számít jelenleg a legbikábbnak, ráfér a fejlesztés, teljesítményével, fontos góljaival rászolgált minderre.

4. Renato Sanches (Lille) (jelenlegi legmagasabb) OVR: 87 TOTS: 92-es

Hogy ő e egyáltalán a bajnoki babérokra törő Lille legfontosabb láncszeme? – Ezzel lehetne nap-estig vitatkozni, de talán értelmetlen volna, mivel Eden Hazard volt csapata egy egészként teljesít hétről-hétre, tehát helytállónak találjuk azt a tézist esetükben, hogy egységben az erő! Eufórikus élményt okoz a pénzfoci közepette ilyen projekteket látni, mi csak szorítunk nekik, ahogy Renato Sanches-nek egyaránt. Mindig is ott csillogott benne a tehetség gyémántja, azonban túl korán költözött a bajorokhoz, ahol sem a kellő figyelmet, sem kellő játékperc nem került a luzitán lábaiba. Ebben a 2020/21-es évadban látszik a legjobban, amikor építenek rá, bizonyít! Szép munka Renato, TOTS lapot neki.

5. Memphis Depay (Lyon) (jelenlegi legmagasabb) OVR: 88 TOTS: 93-ös

Hihetetlennek tartjuk Memphis Depay evolúcióját, aki Manchesterben még egy nagyképű, felfuvalkodott hólyagnak tűnk, megannyi vörös szőnyegre illő villantásával, mintha máris övé lenne a világ. Mindössze három percig tartott a csillogása, mikor a másik „úriember”, Van Gaal letörte a holland szarvát. Lyon azonban mentőövet dobtak a fuldokló Depay-nak, aki megannyi góllal, valamint gólpasszal hálálta meg a belé fektetett bizalmat. Ez sem elég? 29 kanadai pontot dobott csapata kosarába, arról nem is beszélve, hogy első számú csk-ja a francia gárdának. A jelenlegi Fifás erőviszonyokat tekintve méltánytalannak gondoljuk a legmagasabb értékül szolgáló 88-as IF lapját.
https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×