Atka nevű tehetséges magyar játékos 10.000 dollárt nyert Mr. Beast Minecraft versenyén, ahova bekerülni is óriási szerencse kell.

a Minecraft ultrái számára nem kell bemutatni Mr. Beast (és barátai) alkalomadtán megrendezésre kerülő versenyeit, melyet a Discord szerverén összegyűlt és véletlenszerűen kiválasztott játékosok között rendez meg.

Mivel a szervere egészen népes, az esélye annak, hogy valaki ténylegesen részt vehessen egy ilyen versenyen egészen kevés. Egy magyar játékosnak azonban a közelmúltban nem csupán sikerült bekerülnie a résztvevők közé, de komoly küzdelem árán meg is nyerte azt.

A jutalma sem volt kicsi: 10.000 dollár, közel 3 millió forint ütötte a markát.

A magyar fiút Atka7 néven indult a TNT Fallal kezdődő PvP Minecraft megmérettetésen, amit könnyedén túl is élt, a neheze azonban csak ezután jött. Beast és társai a túlélőknek fegyvert adott, hogy szépen lefeleződjenek azzal a szabállyal, hogy aki nem öl meg senkit, annak szintén véget ér a játék – a magyar ezt az akadályt is sikeresen vette – ekkor lettek rá figyelmet a szervezők is. Ezután viszont egy zuhanásba majdnem belehalt, amit csodával határos módon túlélt – de már egy diamond armorral felvértezve.

Az endgame is hasonlóan izgalmasan alakult, ahol négy részre osztották a zsebkendőnyi arénát, majd könyörtelenül egymásnak eresztették a játékosokat. Atka viszont olyan jól szerepelt, hogy az utolsó négyes harcában Mr. Beasték szinte egyöntetűen neki szurkoltak, amire szüksége is volt, ugyanis majdnem utolérte a vég.

Gratulálunk a győzelemhez Atka! Egy újabb tehetség emelt a hazai Minecraft közösség nimbuszán!

Az izgalmas – egyébként 2020 nyári – mérkőzést megnézhetitek alább, előbb a szervezők szemszögéből, majd a magyar tehetség, Atka szemszögéből:

 

És Atka játéka a saját szemszögéből:

 

Borítókép forrása: Atka

 

https://leet.hu/?s=redragon&post_type=product

×