Folynak a TOTS eseményei, már a második vonalát élvezhetjük a promóciónak, amely a Premier League idei legjobbjait sorakoztatja fel. Bemutatom saját legénységem.

Egy ideje már táplálom a csapatom bemutatásáról szóló gondolatot a fejemben, mivel kíváncsi vagyok, mit gondoltok róla, valamint ti milyen irányba fejlesztenétek esetleg. Amikor a játék egészére tekintek, elengedhetetlen, hogy az ember a beleölt időn kívül rendelkezzen egy bizonyos fokú szerencsével, amivel igazán nagyot, nagyokat tud húzni az aktuális összeállításán.

Mindent összevetve, amibe beletartozik rengeteg Fifával foglalkozó ember követése, legyen ez az illető „közösség sztár”, vagy szimpla játékos a közösségből, szerencsésnek tartom magam idén is. Volt egy komolyabb hullámvölgyem ezen a téren, de mostanság megint dobálja szépen.

A játéktudásom közelében sincs a profi szférának, de igazán komoly játékerőt képviselő felhasználónak sem gondolom magamat, mivel DIV 3-4 között ingázom folyamatosan, de inkább utóbbi. Weekend League eredményeimet tekintve pedig stabil Gold 3 szint, ám az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az utóbbi néhány hónapban lényegesen kevesebb a Hétvégi Liga. Voltak ennél gyengébb produktumain, de a rekordon az Gold 2-es szint, egy meccsre a G1-től.

Lássuk, milyen FUT 21 csapattal vívom online küzdelmeim sorát!

Így fest a kezdőcsapatom:

 

Fontos hozzá tenni, hogy meccs közben átállok az idén komoly népszerűségnek örvendő 4-2-3-1-es formációra. Természetesen első lehetőségnél szoktam cserélni, egészen pontosan két helyen. LB poszta érkezik a sokat által jól ismert Freeze Adama Traoré, valamint Mbappé és Greenwood helyet cserélnek, és utóbbi helyére jönni szokott Sarr SBC TOTS lapja. Amit a leginkább váltásra megérett pontnak érzek, az IF Dest kártya, gyenge fizikálisan, keveset szerel, és 93-as tempója ellenére marha lassú, talán labdavezetését emelném ki, de ez így édes kevés. TOTY Kimmich nagyszerű, bár lehetne magasabb, de imádom használni. A Mid Garrinchat, valamint Mbappét emelném még ki, akiknek sokat köszönhetek. A brazil lassan fél éve csapatom tagja, egyértelműen jobb szélre tudom ajánlani, középen elveszik. A francia cselgépről meg annyit, hogy 81 meccsen lőtt 144 gólt, és adott 60+ gólpasszt mellé, GÉP!

Ez lenne a kispad!

 

Érdekesség továbbá, ha egész évet vizsgálom, nem a kezdőmben van a kedvenc lapom, hanem a luzitán sztár testesíti meg ezt a szerepkört, CR7. Körülbelül 6 hónapon át húzta a csapatomat, így 789 meccsen szereztem vele 1142 találatot, és megannyi gólpasszt. Megszámlálhatatlanul sokszor húzott ki a csávából Roni!

Nálatok milyen összetételű a csapat, illetve min fejlesztenétek, akár nálam, akár magatoknál?

 

×