Nem hivatalos első fotókon a Battlefield 6. A képeket egy megbízható leaker is alátámasztotta. Ti várjátok már az új Battlefield címet?

5A Battlefield 6 egyértelműen az egyik legjobban várt játék 2021-ben. Az előző cím 2018 novemberében debütált és azért még most is viszonylag népes rajongó tábornak örvend. Sőt a következő hónapban még többen csatlakozhatnak a harcmezőkhöz ugyanis a PS Plus ingyenes havi játéka lesz.

Azok, akik várják már a Battlefield 6-ot azoknak két új képet hoztunk a játékból. Ezek a fotók redditen kezdtek el terjedni. Az első inkább egy cinematic footage-nek tűnik, de az is lehet, hogy egy belső nézetes kép ahol a HUD-ot leszedték. A második esetében tisztán látszik már az ingame HUD is így azt egyértelműen mondhatjuk belső nézetes felvételnek.

A képeket a népszerű Battlefield leaker Tom Henderson is megerősítette twitteren.

„A képek, amiket az elmúlt órában osztottak meg tényleg valósak” – írta ki közösségi média felületére.

Hamarosan az első trailert is megkapjuk a játékból és remélhetőleg egy hivatalos megjelenési dátumot is közzétesznek a fejlesztők. Addig pedig élvezzük a következő hónaptól PS-en az ingyenes Battlefield V adta lehetőséget és készüljünk az új játék megjelenésére.

Te várod már az új játékot?

×