A tavalyi évben mind a két játékos kapott speciális lapot a TOTS alatt. Idén ezúttal egy Showdown keretében feszül egymásnak Mariano és Marcos Alonso.

TOTS SBC helyett egy újabb összecsapás a keddi BL visszavágók előtt. Mariano és Marcos Alonso is kapott egy egy speciális lapot a tavalyi TOTSSF során. Idén visszatértek.

Mind a két játékosért egy 84-es és 85-ös csapatot kell beáldoznunk. A jelenlegi árak mellett ez nagyjából 170 ezer zsetont jelent, de az objectiveknek köszönhetően jóval olcsóbban kivehetjük a lapokat. Nézzük mit is tudnak a lapok.

Alonso ezúttal nem LB, hanem LM lapot kapott. 3, 3 csillag mellé H/L Work Rate. Ez abban az esetben lehet nehézkés, ha nem stay backen használod a szélső védőid. Statok szempontjából kimondottan erős lapot kaptunk. Ami talán kicsit taszító lehet, az a 73-as Vision. Reméljük azért ez nem okoz sok eladott labdát.

Mariano esetében egy igazi komplett csatárt kapunk, ha sebességről, fejelésről és befejezésről van szó. Passzai már nem a legjobbak, míg a dribbling statjai is átlagosnak mondhatóak. Hiába a jó befejezési értékek alacsony composure mellett nem mindig jön ki az, ami a lapban rejlik. Ráadásul a 3 csillagos trükk mozdulat sok embernél már taszító tényező. Ha fut, lő, gól a játékod, akkor ez egy neked kitalált kártya.

Mit ajánlok? Egyik se olyan igazi lap, ha van fölös foddered inkább az ICON SBCk-re mennék rá, és nem ezekre a lapokra.

Szerintetek ki nyeri a keddi BL meccset és kinek a lapja fejlődik?

 

×