Megszületett a Twitch egyik vezetőjének álláspontja a mostanában sok kérdést felvető pezsgőfürdős streamekkel kapcsolatban.

Az utóbbi időben egyre jobban szaporodnak a pezsgőfürdős streamek a Twitch platformján, ami a nézők körében rengeteg kérdést felvet. Annak ellenére, hogy sokan kifogásolják az ilyen tartalmakat az egyébként alapvetően gamer oldalon, és sokan felnőtt tartalomnak gondolják, eddig nem született a Twitch részéről döntés ennek szabályozásáról.

Nemrég reagált a Twitch a sokak szerint ellentmondásos tartalomáradatra.

Miközben sokan úgy gondolják, hogy a Twitch nem erre való, és hogy ez a tartalom túlzottan szexuális töltetű, ami szembe megy a szabályzattal, a trend rendkívül népszerű. Az vita lényege alapvetően az, hogy a pezsgőfürdőzés és a nézőkkel való ilyen formában zajló beszélgetés szexuális tartalom-e vagy sem. Abban mindenki egyetért, hogy ezek a streamek viszont nagyon népszerűek a streamerek és a nézők körében is.

A Twitch egyik vezetője, Marcus „djWHEAT” Graham nemrégiben világossá tette a streaming platform ezzel kapcsolatos álláspontját. Egy streamben Graham azt mondta, hogy a Twitch folyamatosan figyeli a pezsgőfürdő-streameket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ami ott történik, az ellentmond-e a szabályoknak.

A jelen helyzetben Graham és a Twitch úgy gondolja, hogy

a fürdőruhás nők tökéletesen elfogadhatók.

Ennek ellenére a vállalat intézkedni fog, ha úgy gondolják, hogy valami kellemetlen történik.

„Alaposan figyeljük ezeket a streameket. A meztelenségről és az öltözékekről szóló szabályzat valójában megengedi, hogy valaki fürdőruhában legyen, egy megfelelő kontextusban. A pezsgőfürdőzés pont e kritérium alá tartozik” – mondta.

„Ami nem változott, az az, hogy a szexuálisan szuggesztív tartalom nem megengedett, és a Twitch intézkedik, amikor erről kap értesítést” – tette hozzá.

Egyelőre tehát úgy tűnik, hogy a pezsgőfürdő streamek maradnak, mindaddig, amíg az emberek nézik, illetve ameddig nem történik valamilyen kirívó eset.

https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×