Izgalmas és jelentőségteljes nap virradt a Fifa közösségre, mivel este 19:00-kor robban a PL TOTS, azonban igen korán kiderült, kik is kaptak helyet benne.

Őrült szezon vége felé közelítünk, melyre joggal mondhatjuk, hogy a PL csapatai dominálnak Európa-szerte. Gondoljunk csak a BL-re, vagy a második számú európai kupasorozatra, mely Európa Liga néven híresült el. Az is előfordulhat, hogy mindkettőben házi döntőt rendeznek, bár erre igen csekély esély mutatkozik. Talán azt sem túlzás kijelenteni, hogy az idei PL szezon két legmarkánsabb csapata a két manchesteri gárda, ez brutálisan érződik a Team Of The Season összeállításán is. Mindent összevetve, 99-es lappal ezúttal sem kell számolnunk, tehát tavalyhoz képest jócskán visszavett a maxos összértékelések szórásából az EA.

Ez mind szép és jó, de kik nyerhették el a Premier League legjobbjainak járó elismerést?

Íme, a kezdőcsapat összetétele: 

Talán a legokosabban akkor járnánk el, ha szektorokra bontva értékeljük ki a kezdőcsapat tagjait.

1. Belépő szint:

Wesley Fofana – CB – 89 OVR: Félreértés ne essék, ez egy brutál lap lehet, azonban egy ilyen komoly mezőnyben, szerintünk ez lehet az ő szektora. CB-ként vagy akár CDM-ként is el tudnánk képzelni a fiatal franciát, aki sérüléséig a védelem alapköve volt a dobogóért harcoló Leicestre City-ben.

Ilkay Gündoğan – CM – 92 OVR: 12 bajnoki gól az idi PL kiírásban, ez az adat adhatott táptalajt annak a 92-es értékelésnek lövés téren. Tavalyra visszaemlékezve, nagyon hasonlít Kovacic TOTS verziójára. Ránézésre annyira nem meggyőző a lap, nagy kérdés, milyen támadó és védekező work ratje van, illetve milyen WF, SM csillagozással vértezte föl az EA.

Ederson – GK – 94 OVR: Legfőképp posztja miatt esett a legalsóbb serpenyőbe a brazil kapus neve, persze ettől még lehet kiugró lap, főleg a sima Gold lapjára visszatekintve. Értékelési téren valami egészen fenomenális a hálóőr, meglátjuk mennyit képes hozzá tenni a játékhoz, mindenesetre 75-ös futása említésre méltó.

Thomas Soucek – CDM – 91 OVR: Hatalmas szezon volt ez a West Ham United szemüvegén keresztül szemlélődve, mindenki legnagyobb meglepetésére a dobogóért küzd David Moyes legénysége, aminek minden kétséget kizáróan, a cseh Soucek a legfontosabb láncszeme. Lapja leginkább védekezésre alkalmas, valamint nehéz ligán kívül linket találni hozzá, ami alapos kihatással lesz árára is.

2. Középső szint:

Luke Shaw – LB – 89 OVR: Azt gondoljuk, az ő szerepe a PL TOTS-ban szintén megkérdőjelezhetetlen, egyszerűen újjászületett idén, és egy soha nem látott Luke Shaw robog a balszélen a 2020/21-es évadban. 86-os If lapjáról szinte csak jót hallottunk, bár inkább a CB pozíció állt jobban annak a sötét variánsnak. Vajon TOTS lapjával is hasonló lesz a helyzet?

Joao Cancelo – RB – 91 OVR: Ugyanaz ül a portugál esetében is, amit az angol riválisáról is leírtunk. Guardiola nagyon okosan találta meg a helyét, és vértezte fel a skilljeinek megfelelő feladatokkal. Ránézésre gyönyörűen pompáznak kiegyensúlyozott értékelései, ami lehetővé teszi, hogy csatáron és kapuson kívül jóformán bármit eljátszik.

Mason Mount – CM – 92 OVR: Hatalmas kedvencem ez a fiatal angol titán. Megmutatta, hogy egy oligarha által felpénzelt egyesületnél is van esély az akadémiáról a kezdőbe lépni London kék felében. TOTS lapja minden támadó base statban előkelő 90+-os értékeket kapott, valamint 83-as fizikája sem tűnik rossznak, komoly kártya lehet Mounté.

Ruben Dias – CB – 94 OVR: Sikeresen megénekeltük Dias vitathatatlan tagságát a PL legjobbjai közé, persze nem kellett hozzá feltétlen jós véna, mivel a liga legerősebb védelmének legbiztosabb pontja. FS lapja sem volt gyenge, de ezzel a TOTS fejlesztéssel került igazán magas polca a portugál CB-k terén. 95-ös védekezéssel, valamint 96-os fizikával TOTY védőkkel vetekszik.

3. BEAST Mode szint:

Marcus Rashford – LM – 93 OVR: Beakadt a lemez EA?! Tavalyi játékhoz viszonyítva, újra 93-as összértékeléssel áldották meg a szélvész angol támadó TOTS verzióját, amit nem teljesen értünk. Ennek a srácnak az idei szezont alapul véve, valahol 95, 96-os értékek magasságában kellene járnia. Mindezek ellenére még így is bőségesen befér a legmagasabb kategóriába, eddigi összes változata a metát képviselte, sima lapja a játék 5 legtöbbet játszatott kártyájának listáján is képviselteti magát.

Jamie Vardy – ST – 94 OVR: A rókák rutinos rókája idén sem maradhatott ki a TOTS ünnepből. Góljait elnézve kicsit sem meglepő az előző állításunk. Brutálisan gyors lap lehet Vardyé, akinek a befejezésekkel sem lesz túl nagy gondja, ha 93-as lövési statjára pillantunk. Árban is egy kedvező opció lehet, persze várni kell vele pár hetet, hogy komolyabb esésnek induljon a piacon.

Heung-Min Son – LW – 94 OVR: Amennyire népszerű volt a FIFA 21 első harmadában Son sima Gold lapja, olyannyira veszett ki egyre több brigád összetételéből, aminek nem tudjuk az okát. Ezesetben nem az EA a ludas, ugyanis megannyi speckó lapot kapott az idei címben. A keleti légiós esetében is őrült statokról van szó, kíváncsian várjuk a Tottenham szélsőjének TOTS változatát.

Harry Kane – ST – 96 OVR: Az EA Sport nemes egyszerűséggel, és minden joggal emelte Kane lapját a legjobb négy közé, tekintve hogy az egész szezonban szórta a gólókat Sonnal karöltve. Nélkülük talán megállná a helyét az a hajmeresztő gondolat, miszerint a világos londoni gárda akár a kiesés ellen küzdene, ha nem lenne soraikban két ekkora ágyú. Játékon belül azonban erősen kérdéses mennyire lesz majd meta a TOTS Kane, tekintve lomhaságát, ami sok játékost rettent el megszerzésétől.

Mohamed Salah – RW – 96 OVR: Jota mellett még az egyiptomi esetében áll az a tézis, hogy a legjobb dolgok, amik idén a Poollal történtek, ez annak fényében, ahogy az eredményesség tekintetében miképp mozgott a vörös egylet, különösen nagy szó. Nekem tavaly megvolt a TOTS Mo Salah, de rövid, eredményes időszakot követően rettentően visszaesett. Kíváncsian várjuk, mit kapunk tőle idén.

Kevin De Bruyne – CM – 96 OVR: Két lehetséges narratíva létezik: az egyik, hogy tavaly lett bődületesen túlértékelve a belga, vagy idén lett tiszteletlenül alul. Mindenki döntse el a maga igazságérzete szerint. Védekezését, illetve tempóját alaposan lefaragták, de a többi mutatóban még mindig kiemelkedő, ráadásul sima Gold lapja szintén meta-kompatibilisnek számít.

Bruno Fernandes – CAM – 96 OVR: A káoszkapitány! Ezzel a bilétával nehéz lenne vitába szállni, mikor a portugál klasszisról beszélünk. Több lapját is volt szerencsém idén próbálni, eszméletlenül meggyőző volt minden egyes alkalommal. Mind védekezésben, mind támadásokban mérhetetlenül hatékony, pontrúgásairól nem is beszélve. Epekedve várjuk, mit hoz a TOTS Bruno színre lépése!
https://leet.hu/?s=marvel&post_type=product

×