A Fennec egy darálógép és, ha jó kézbe kerül képes komoly károkat okozni.

A Fennec, amely a korábbi CoD-játékok Vectorjának újraalkotása, először a Modern Warfare 2-ben jelent meg. A Fennec nulla visszarúgással, nagyszerű mozgékonysággal és őrülten gyors tűzgyorsasággal rendelkezik.

Így képes lehetsz bárkit ledarálni közelharcban.

A 3. évad indulása óta kissé bizonytalannak tűnik a meta, mivel az olyan fegyverek, mint a FARA és az XM4 felváltják az FFAR-t. Ha azonban inkább egy SMG-vel szeretsz suhanni Verdanskban, a Fennec remek off-meta opció lehet, hogy sebességgel és pontossággal csapj le az ellenfeleidre. Mivel a fegyver 1,100 RPM-el szórja ki magából az ólmot, így fontos, hogy a célzásod pontos legyen, mert pikk-pakk kifutsz a töltényekből.

De hogyan is állítsd össze a Fennec SMG-t?

A történet valahogy igy szól. Mivel a gyorstüzelés miatt gyorsan kifogysz a töltényekből, a 40-es tár egy elengedhetetlen tartozéka ennek a fegyvernek. Miután kifogytunk, újra is kell tölteni a fegyvert, ezért mint perk, a Sleight of Hand a tökéletes választás, hogy mindig harcban tudjunk maradni. A Barrel a ZLR18” Deadfall egyszerű döntés két hátránnyal: lassítja a célzást és a mozgási sebességet, ami sosem jó egy SMG-nél. Következő kiegészítő a Stippled Grip Tape, ami vissza adja azt a célzási sebességet, amit a Barrel elvett tőlünk, így a fegyver tökéletesen korrigálva lett. Így a Fennec készen áll, hogy kiegészítse a loadoutodat.

Íme a setup egyszerűen:

  • Barrel: ZLR18” Deadfall
  • Underbarrel: Merc Foregrip
  • Rear Grip: Stippled Grip Tape
  • Perk: Sleight of Hand
  • Ammunition: 40 Round Drum Mags

Ha szerettek nagyon gyors és pörgős játékokat játszani, akkor a Fennec mellé ajánlanék egy CR-56 AMAX-et, hogy a közepes távolságban is képesek legyünk harcolni. Viszont ha csak egy SMG-kell a közeli ütközetekre, akkor a Kar98 lesz a legjobb párosítás mellé. Ajánlani tudjuk még a stun-t, hogy a házakat vagy a kis zugokat könnyen ki tudjátok tisztítani.

Remélhetőleg nektek is beválik a Fennec és jó helyet foglal majd el a loadoutotokban. 

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×