Úgy érzed, túl sok Gulag párbajt veszítesz el? Adunk pár tippet, ami segítségével te is győztesként térhetsz vissza a pályára.

A harmadik szezon új Gulagot hozott, ami az eddigi visszajelzések alapján nem sokak tetszését nyerte el. Egy zártabb környezett vár minek, több fedezékkel és egy teljes emelettel. Így megértjük, ha azt se tudod, hová nézz, hol lehet az ellenfél. Jobbról vagy balról fog kipattanni? Mit érdemes figyelni? Ne aggódj,

pár apró lépéssel te is nyertesként térhetsz vissza az új Verdanskba.

Így lehet nagyobb esélyed visszatérni a Gulagból

Információszerzés, információszerzés, információszerzés

Nem tudom eléggé hangsúlyozni az információ fontosságát. Ez minden Gulagra igaz volt, de a mostani tökéletes példa erre. Természetesen ha csapattársaddal együtt vagy, akkor infózhat neked, de itt is nagyon fontos, hogy pontos legyen a társad, mert néha rosszabb is lehet a helyzeted, amikor túl sok hasztalan infót kapsz.

Szóval visszatérve az információszerzéshez, legelső dolgunk, hogy amikor elkezdődik a Gulag párbaj, nézzük meg, milyen fegyverünk, illetve felszerelésünk van. Így nem fordulhat elő, hogy nem élünk egy flash vagy dobókés adta lehetőséggel. Innen kezdődik az igazi nehézség. Tudd meg, hogy hol lehet az ellenfeled, merre mozgott először és merre mehet.

Ha esetleg a csapatod a hangos emberek közé tartozik, szólj nekik, hogy épp az életedért küzdesz, és maradjanak csendben. A hallásod lesz egy a barátod a párbajok során, ha nem látod merre bujt az ellenfeled. Miután megtaláltad, már minden rajtad múlik. Azonban nem győzzük hangsúlyozni a hangok fontosságát a Gulagban, ahol pár másodpercen múlik az életed.

Mozgáskultúra

Most gondolom páran furcsán néztek, hogy miről is beszélek, hiszen ez egy FPS játék. Viszont valóban nem mindegy ebben a játékban a mozgás. Ez vválasztja el az átlagos játékost a profitól. A Warzone összes területén fontos, hogy hogyan mozogsz, ez lehet a pályán vagy a Gulagban. A dinamikus mozgás, mint például a slide cancel és a peeking az egyik legfontosabb elem, amit meg kell tanulni. Ha esetleg problémád lenne a mozgással, keress olyan YouTube videót, ahol ezt mutatják be. Illetve írhatunk erről is cikket, ha van rá igény. Jelezzétek kommentben!

Fedezék

Használd a fedezékeket! Itt nem arról beszélek, hogy állj valami mögé, hanem hogy miközben lősz, a tested lehetőleg lekevesebb része lógjon ki a fedezék mögül. Nagyon sokszor látok olyat, hogy egy doboz mögé beállva sorozzák az ellenfelüket és közben a fél testük kilátszik, mert úgy többet látnak. Vagy éppen felállnak valami tetejére, így az egész testüket felkínálják az ellenfélnek. Ne tedd! Használd ki, hogy az új Gulagban sokkal több különböző fedezék van. Egyik legjobb az autó, az egyik kezdőponton tökéletesen el tudsz bújni mögé úgy, hogy szinte csak a fejed fog kilátszani, ezzel hatalmas előnyhöz juthatsz.

Még egy utolsó tippet itt hagyok. Ha olyan fegyvert kapsz, amit nagyon nem szeretsz, lehet egyszerűbb, ha simán lefutod az ellenfeled a fent említett mozgás segítségével. Majd lekéseled vagy leütöd. Ilyenkor max. annyi problémád lehet, hogy a legyőzött ellenfél túl hangosan szidja majd a szüleidet a deadchatben.

Ha ezt a pár trükköt észben tartod, és mindet a Gulag részévé teszed, hidd el, te is a könnyen megkaphatod barátaidtól a Gulag-király címet.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×